Gündem

Akif Beki'den "Halifemiz Erdoğan" diyen Mariam Kavakçı'ya: Allah'ın siyasi rekabette kimden yana, kime karşı olduğuna karar verebileceğini sanıyor

"Propaganda zekasının "biz melek, onlar şeytan" ikiliğine gerilemesi, hiçbir partiye ve iktidara sevgi kazandırmaz"

24 Ağustos 2022 09:24

Karar gazetesi yazarı Akif Beki, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Mariam Kavakçı'nın Instagram paylaşımlarını değerlendirdiği yazısında, "Muhalefet partililerin Müslümanlığına laf etmekte, dinleriyle imanlarına dil uzatmakta beis görmeyen bir sipsipullahlık dökülüyor her yerinden. Hızını alamayıp "Üzülme Reisim, biz de Allahü Teala da hep seninleyiz" ahkamları dahi kesiyor. Allah adına konuşma yetkisini nereden alıyorsa, Allah'ın siyasi rekabette kimden yana, kime karşı olduğuna karar verebileceğini sanıyor." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ı "halife" ilan ettiğine işaret eden Beki, "Suç Mariam Kavakçı'da değil, bu düzeyi ödüllendirerek özendirenlerde, prim yaptıranlarda. Propaganda zekasının "biz melek, onlar şeytan" ikiliğine gerilemesi, hiçbir partiye ve iktidara sevgi kazandırmaz. İkili kodla çalışan şakşak hademelerinden, basit çatışma yazılımlarından bir memlekete de hayır geldiği görülmemiştir." diye yazdı.

Yazının tamamı için tıklayın...

TIKLAYIN | Erdoğan’ın danışmanı Kavakçı, Davutoğlu’nun afişine çarpı işareti koydu; "Halifemiz Erdoğan" paylaşımı yaptı