Spor

Ajax'ın eski gözlemcisinden Tadic iddiası: Geri döneceğinden eminim

30 Eylül 2023 11:47

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Ajax'ın eski gözlemcisi Freek Jansen, Dusan Tadic'in futbolu bıraktıktan sonra yeniden Hollanda temsilcisine döneceğini iddia etti.  

Ajax'ın eski gözlemcisi Freek Jansen, Fenerbahçe forması giyen Dusan Tadic'le ilgili açıklamalarda bulundu. 

Hollanda basınından Voetball International'a konuşan Freek Jansen, Dusan Tadic'in Ajax'a geri döneceğinden emin olduğunu dile getirdi. 

Freek Jansen şunları söyledi: "Bence birkaç yıl içinde, futbol oynamayı bıraktığında geri dönecek. Tadic'i, on yıl sonra Ajax'ın teknik direktörü olarak görüyorum ve o da bunu istiyor. Bu tür insanlar gerçekten Ajax hissine sahiptir."

Dusan Tadic'in Ajax'tan ayrılık süreci hakkında konuşan Freek Jansen, "Her şeyi bir arada tutmak ve işlerin yolunda gitmesi için gerçekten çok uğraştı. Ama bu boşa bir uğraştı" ifadelerini kullandı.

Ajax'ın son durumunun ve ayrılık sürecinin Sırp futbolcuyu üzdüğünü belirten Freek Jansen, "Geçen yıl çok şey yapmak zorunda kaldı, değil mi? Bu da gözlerden kaçtı. Herkes onu sahadaki performansından dolayı eleştirdi ama soyunma odasında ve antrenman sahasında ne kadar önemli olduğunu görüyorsunuz. Bunu daha önce de söylemiştim. Şu anda Ajax'ta olanları yaşamak zorunda kalmayacağı konusunda iyi hislerim var" dedi.

Dusan Tadic, Ajax formasını giydiği 5 yılda toplamda 241 maça çıktı. Tecrübeli on numara, 105 gol sevinci yaşadı. Sırp futbolcu bu mücadelelerde aynı zamanda 122 asist üretti.