Spor

Adnan Polat, Galatasaray başkanlığına adaylık için kararını verdi

15 Şubat 2024 20:06

Galatasaray’ın eski başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılıların başkanlık seçiminde yeniden aday olup olmayacağına dair gelen soruya net cevap verdi.

Galatasaray’da bu sene yapılacak seçim öncesinde eski başkanlardan Adnan Polat’ın yeniden başkanlığa adaylığını koyacağı iddia ediliyordu. Polat, iddiaları yalanladı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Polat, "Sizin Galatasaray'a başkan adayı olmak gibi bir niyetiniz var mı?" sorusuna "Ben Galatasaray'da görevimi yaptım. Aday olmak gibi bir niyetim yok ama yardımcı olurum. Bence Dursun başkan bir dönem daha görevini sürdürmeli. Yarım kalan işleri tamamlamalı." Ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek ne demişti?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada başkanlığa aday olmayacağının sinyalini vererek, "2024'te emaneti teslim edeceğimiz bir seçim dönemine geliyoruz. Galatasaray'a önümüzdeki dönemin hayırlı olması ve bu dönemde yapılan işlerin bir tık daha üste taşınması için yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçim vaatlerimizin hepsini gerçekleştirdik. Yaklaşık 4 aylık bir süremiz daha var. Bu 4 ayda da gerçekleştiremediğimiz ya da eksik kalan kısımları tamamlayacağız." ifadelerini kullanmıştı.