Gündem

Adana'da sahte içki operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı

17 Kasım 2022 09:25

Sahte içkiden ölenlerin sayısı her geçen gün yükseliyor. Bir sahte içki operasyonu da Adana'da düzenlendi. Adana’da piyasaya sahte içki süren kişilere yönelik yapılan operasyonda 660 litre sahte içki ve 220 litre kaçak etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, piyasaya sahte içki sürdüğünü belirlediği kişilerin adreslerine operasyon düzenledi. Operasyonda, baskının yapıldığı adreste ve bir araçta yapılan aramalarda 660 litre sahte içki ve 220 litre kaçak etil alkol ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. (İHA)

Ne olmuştu?

Son olarak Bursa’da sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılanlardan 1 kişi daha hayatını kaybetti, ölü sayısı 5’e yükseldi. İzmir’de ise evinde ölü bulunan Sadık Uyguntin’in de sahte içkiden zehirlendiği ihtimali üzerinde duruluyor. Öte yandan Muğla'nın Bodrum ilçesinde de sahte içkiden zehirlendiği şüphesiyle hastaneye kaldırılan Hasan Rıfat Tumanbay hayatını kaybetmişti.