Spor

Acun Ilıcalı'dan Jose Mourinho açıklaması: Sadece inandırmak gerekti koşa koşa geldi, 3-4 yıldız da katılacak

03 Haziran 2024 00:52

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Jose Mourinho'nun transfer sürecini anlattı.

Teknik Direktör İsmail Kartal ile yollarını ayıran Fenerbahçe, takımın başına dünyaca ünlü hoca Jose Mourinho'yu getirdi.  Sarı lacivertli takımda Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı, Jose Mourinho'nun transferi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ekol TV'ye konuşan Ilıcalı, Mourinho'nun Fenerbahçe'ye geliş sürecini şu şekilde açıkladı:

"Jose Mourinho gibi marka bir ismin Fenerbahçe'ye gelmesi büyük bir gururdur. Fenerbahçe öyle bir kulüp ki, Jose Mourinho bile koşa koşa geliyor. Jose Mourinho Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bilen bir teknik direktör, ikna etmek zor olmadı sadece inandırmak gerekti. Başkanımız Ali Koç bu zaman diliminde şov yaptı. Hocamız bir kere futbola aşık. 10 cümlesinin 9.5'u futbolla ilgili oluyor. Kendini futbola adamış bir isim. Zeka konusunu konuşmamıza gerek yok zaten. Çok önemli bir marka.

Onun konuşmalarını dinlemek bile mutlu ediyor. Bence bu büyük taraftar artık mutlu olmayı hak ediyor. Ben beraber mutlu şeyler yaşayacağız diye düşünüyorum. Başkanımız çok doğru yapıyor. Söz verip tutmamaktansa söz vermeyip başarıyı getirmek daha değerli. Aylar öncesinden gerçekleşen bir görüşme vardı. Takımımız 99 puan toplamış. Üzerine 3-4 tane dünya yıldızı geldiğini düşünün... Bir de bu hoca var."