Spor

Acun Ilıcalı, Antalyaspor'un genç yıldızını Hull City'ye istiyor!

05 Temmuz 2022 13:29

İngiltere 2. Ligi Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türkiye'den bir ismi daha transfer etmek istediğini söyledi. Bu ismin Antalyasporlu Doğukan Sinik olduğu öğrenildi. Samuel Eto'o, daha önce Doğukan için "50-60 milyon euro değerinde olacak demişti.

Türk iş insanı Acun Ilıcalı, YouTube'da katıldığı bir programda Hull City'ye transfer ettikleri Allahyar Sayyadmanesh ile Ozan Tufan için Fenerbahçe'ye ödenen rakamları açıklamış, Türkiye'den bir ismi daha transfer etmek istediklerini söylemişti. Ilıcalı bu ismi telaffuz etmezken, gündemdeki ismin Doğukan Sinik olduğu öğrenildi.

Ilıcalı, 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için "Çok yakında çok önemli bir yeteneği Türk futbolundan Hull City'e götürüyorum. Beni çok heyecanlandıran bir isim" açıklamasını yapmıştı.

Bonservis bedeli yaklaşık 6 milyon Euro olan oyuncu için Hull City, Antalyaspor'a teklif yaptı. İki taraf arasında görüşmeler devam ediyor.

Sağlık kontrolleri için Doğukan Sinik'in İngiltere'ye gittiği ve transferin kısa süre içerisinde açıklanacağı bildirildi.

Geçtiğimiz sezon Akdeniz ekibindeki performansıyla dikkat çeken 23 yaşındaki futbolcu, 36 maçta 3 gol, 5 asislik bir skor katkısı yaptı.