Gündem

Abdurrahman Dilipak: Batı bugünlerde tehlikeli bir oyun peşinde

"Amerikan Çin krizi, Ukrayna krizi, dünyadaki ekonomik krizler hepsi bu lanet olası planın birer parçası"

06 Temmuz 2022 09:06

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında Batı’nın varoluşsal güvenlik tehdidi ile az gelişmiş ülkelere korku pompaladığını ileri sürdü.

Dilipak, “’Hint-Pasifik’te, Çin’in ABD ve AB için varoluşsal ekonomik ve güvenlik tehdidi’ diye bir kavram üretirsiniz onun arkası gelir. Ya da SARS CoV-1’e, 2 der yeni bir pandemi pandomisi üretirsiniz!  Bugün iklim komplosunda da aynı yol deneniyor. Media ve akademi üzerinden uluslararası bir kamuoyu oluşturduktan sonra arkası geliyor. En akıldışı şeyler bile mümkün olabiliyor” diye yazdı.

Batı’nın bitkilerin, hayvanların, insanların geniyle oynadığını yazan Dilipak, “Sadece bunların değil, yasama, yürütme, yargı, siyaset, para, ekonominin temel değerlerinin, din, ahlak, ilim, sanat her şeyin temeline dinamit konuldu sanki. Sentetik ete bilim ve dini kurumlardan onay çıktı bile. Sentetik bir din icat ettikten sonra o din her şeye onay verecektir” dedi.

“Batı bugünlerde tehlikeli bir oyun peşinde” diyen Dilipak, şöyle devam etti:

Aslında Grip’19, Aşı, PCR, İlaç, Gıda, İklim krizi, Çin krizi, enerji krizi, yeni uluslararası düzen, GlobalReset, TransHumanizm, NeuraLink, StarLink ya da 5G, Kimara/Klonoid, X-eneBot ya da Uzaya yolculuk, Kuantum Fiziği, madde, zaman, enerji üzerinde yapılan çalışmalar, bunlar farklı şeyler değil, aynı senaryonun farklı bölümleri ile ilgili konular.

Amerikan Çin krizi, Ukrayna krizi, dünyadaki ekonomik krizler hepsi bu lanet olası planın birer parçası.

Eğer kontrolü kaybedecek olurlarsa dünyayı cehenneme çevirerek akıllarınca ‘tanrıyı kıyamete zorlamak’ için çok tehlikeli maceralara girişirler.

Asıl onların ‘varoluşsal tehditler’ dedikleri tehdidi bu fıtratı bozmaya yönelik Şeytani planda aramak gerek. “

Yazının tamamını okumak için tıklayın