Gündem

Abdüllatif Şener'den eleştirilere “halay”lı yanıt

18 Haziran 2023 13:02

Seçimde CHP'den milletvekili adayı gösterilmemesinin ardından istifa eden ve 14 Mayıs'tan sonra Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yaptığı sert açıklamalarla dikkati çeken Abdüllatif Şener, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Şener, katıldığı bir düğünde halay çektiği görüntüleri paylaşarak, kendisine gelen tepkilere yönelik açıklama yaptı.

Eski AKP'li ve son olarak CHP'de 5 yıl siyaset yapan Abdüllatif Şener, 14 Mayıs seçimlerinde aday gösterilmeyince ilk turun ardından istifa etmişti. Şener, ilk seçimde Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söylemiş, ikinci seçimde de geçersiz oy attığını ifade etmişti. Şener'in oy kullandığı sandıktan geçersiz oy çıkmamıştı. Şener'e yönelik çok sayıda kişi eleştiride bulunmuştu.

Şener Twitter hesabından katıldığı bir düğünün görüntülerini paylaşarak, kendisine gelen eleştirilere yönelik şu ifadeleri kullandı:

"İki gündür Mardin Kızıltepe'deyim. Düğünde ve sokaklardayım. Görünen o ki; kendi seçim hatalarını unutturmak için, oy verdin vermedin üzerinden kamikaze saldırıları yapan medya trollerinin halkta karşılığı yok. CHP'yi önümüzdeki belediye seçimlerinde hezimete sürüklüyorlar."