Zeynep Bastık'ın doğum günü partisine katılmıştı: Kobra Murat, ne kadar ücret aldığını açıkladı

Zeynep Bastık'ın Temmuz'daki 30. yaş günü partisine Kobra Murat'ın sürprizi damga vurmuştu. Kobra Murat, aylar önce düzenlenen bu partide ne kadar kazandığını açıkladı

30 Nisan 2024 07:40

19

ZEYNEP BASTIK'IN DOĞUMGÜNÜ PARTİSİNE KATILMIŞTI: KOBRA MURAT, NE KADAR ÜCRET ALDIĞINI AÇIKLADI

29

8 Temmuz 1993 doğumlu Zeynep Bastık, 30. yaş günü için gösterişli bir parti düzenlemiş, "Gacı 30 oldu" notuyla paylaşmıştı. Bastık, o gün kıyafetinden konseptine kadar oldukça şık bir organizasyona imza attı.

39

Roman havası eşliğinde coşkuyla dans eden Zeynep Bastık ve davetliler, o anları görenleri bile harekete geçirecek kadar enerjikti.

49

Zeynep Bastık'ın doğum günü partisinin en büyük sürprizlerinden biri, Kobra Murat'ın katılımıydı.

59

Zeynep Bastık'ın doğum günü partisinde sayısız şarkı söyleyip göbek atan Kobra Murat'ın performansı, gecenin en eğlenceli anlarına imza attı. Aynı dönemde "18 kilo altınım var" sözleriyle gündeme gelen Kobra Murat, takılarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaparak, "Taktığım takılar kofti. Bende olan bütün altınlar orijinal değil," demişti. Bu sözler ve eğlenceli danslarıyla partiye damgasını vurmuştu.

69

Kobra Murat, aylar öncesinde Zeynep Bastık'ın düzenlediği partiden kazandığı ücreti açıkladı. Partide çok iyi ağırlandığını belirten şarkıcı, "Partide olan herkes pırlanta gibiydi," dedi. Yorgun olduğu için olağanın iki üç katı bir ücret talep ettiğini, ancak bu ücretin hiç sorunsuz kabul edildiğini ifade etti. Kobra Murat, "Ben partinin başından sonuna kadar şarkı söyleyip dans ettim," diyerek performansının yoğunluğunu vurguladı.

79

Kobra Murat, Zeynep Bastık'ın partisindeki performansıyla dikkat çekti ve işleri açıldı. "Partide olan herkes pırlanta gibiydi. Bulgaristan'dan geldim, aşırı yorgundum ama normalin iki üç katı para istedim ve parti için bana 80 bin lira verdiler.

89

Partinin başından sonuna kadar şarkı söyleyip dans ettim," dedi. Bu başarılı performansının ardından, "Ben işlere genelde 20 bin-30 bin-40 bin liraya gidiyorum. Bu parti bana iş kapısı açtı.

99

Bunu gören sosyete aynısını istiyor. 'Zeynep Bastık gibi benim yeğenimin de doğum gününü kutlar mısın' diyorlar," şeklinde konuşarak, partinin kendisine yeni iş fırsatları sunduğunu belirtti.