Yüzüklerin Efendisi evreninde geçecek olan animasyon filmi duyuruldu: The War of the Rohirrim

11 Haziran 2021 13:11

16

Yüzüklerin Efendisi evreninde geçecek yeni bir anime filmi duyuruldu. Filmin isminin "The War of the Rohirrim" olacağı belirtildi.

26

J.R.R. Tolkien’in sevilen kitap serisinden uyarlanan Oscar ödüllü “Yüzüklerin Efendisi” üçlemesi sonrası yeni yapımların geleceği duyurulmuştu.

36

Amazon’un yapımcılığını üstlendiği dizinin yayın tarihi henüz netleşmemişken, şimdi de bir animasyon filmi çekileceği duyuruldu.

46

Netflix’in Emmy ödüllü ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’ dizisinin yaratıcıları Jeffrey Addiss ve Will Matthews’in kalemlerinden çıkan filmin yönetmenliğini Blade Runner: Black Lotus ve Ghost in the Shell: Stand Alone Complex gibi başarılı animelerde imzası bulunan Kenji Kamiyama üstleniyor.

56

İzleyicileri Yüzüklerin Efendisi serisinden 250 yıl öncesine götüren The War of the Rohirrim, filmin destansı savaşının merkezindeki Miğfer Dibi’nin perde arkasına odaklanacak.

66

“The Two Towers – İki Kule” özelinde orijinal üçlemeyle bağlantılı bir hikayesi olacak. Duyuruya göre anime, Rohan kralı Helm Hammerhand’ın hayatının merkezinde geçecek.