Yetenek Sizsiniz programıyla ünlenmişti: İranlı illüzyonist Aref Ghafouri yıllar sonra imajıyla şaşırttı

25 Nisan 2024 08:19

16

AREF GHAFOURİ YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI:

26

2009 - 2018 yılları arasında ekranlarda yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programında yaptığı illüzyon şovlarıyla hafızalara kazınan Aref Ghafouri, yıllar sonra ortaya çıktı. İranlı Ghafouri'nin son hali sosyal medyada gündem oldu.

36

Antalya'daki beş yıldızlı bir otelde gösteri yaptığı sırada 'kobra' cinsi yılan tarafından sağ elinin bilek üstünden ısırılan Aref, kolunu bir bez parçasıyla sıkarak zehrin bütün vücuduna yayılmasını önleyerek, Rus asistanı Yana Vinter ile birlikte Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmişti.

46

Aref, ambulans ile tedavisinin Mısır'da sürmesi için havalimanına götürülmüştü. İllüzyonist, Antalya Havalimanı'nda bekleyen ambulans uçakla Mısır'a gönderilmiş ve tedavi olmuştu.

56

Evden çıkarken yılana baktığını belirten Aref, “Çok yaşlı bir yılandı. Sanırım öldü. Bir iki hastaneye gittik. Son olarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gittik. Beni ısıran yılan sadece Mısır, Suriye ve Suudi Arabistan'da doğada yaşıyor. Fransa ve Suudi Arabistan'da da panzehir üretiliyordu. Son üç senedir bu yılanın panzehri dünyada sadece Mısır'da var. Mısır'da da çok az bulunuyor. Bu nedenle Mısır’a gelme kararı aldık. En hızlı şekilde Mısır’a gelmek için ambulans uçak ayarlandı” demişti.

66

Gösterileriyle hafızalara kazınan Aref Ghafouri, sosyal medya hesabını aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Hayatına dair kareleri, takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Ghafouri'nin son hali şaşırttı.