Yeni özelliği ilk Twitter denedi: İşte “tweet düzenleme”nin detayları

30 Eylül 2022 15:17

17

Yeni özelliği ilk Twitter denedi: İşte “tweet düzenleme”nin detayları

27

Twitter, tweet düzenleme özelliğini Blue abonelerine sunmaya başladı. Bu ayın başında tweet düzenleme özelliğinin test edilmeye başlandığını duyuran şirket, bu defa ise düzenlenmiş ilk tweeti gösterdi.

37

Düzenlenen tweetler nasıl anlaşılacak? Tweet düzenleme nasıl yapılacak? Milyonlarca Twitter kullanıcısının en çok merak ettiği konuların başında son günlerde bunlar var. Düzenlenen tweetlerin nasıl anlaşılacağı da Twitter Blue hesabından atılan tweetle anlaşılmış oldu.

47

Düzenlenen tweetlerin yanında bir kalem simgesi görünecek, bu simgeye “Son düzenleme” şeklinde bir yazı da eşlik edecek.

57

'Son düzenleme' ya da kalem simgesine tıkladığımızda tweet üzerinde yapılan düzenlemeler ortaya çıkıyor. Yani bir tweeti düzenlemiş olmanız, ilk sürümünü yok etmiş olmanız anlamına gelmeyecek. En son düzenleme en üstte görünecek, daha eski sürümler ise daha silik bir şekilde görünecek ve tweetin önceki halinin paylaşılması, beğenilmesi mümkün olmayacak. Aynı şekilde düzenlenmeden önceki haline de yorum atılamayacak.

67

Twitter kullanıcılarının bir tweeti düzenleyebilmesi için tweeti attıktan sonra 30 dakika içinde düzenleme yapması gerekecek. 30 dakika geçtikten sonra tweetler düzenlenemeyecek

77

Twitter tweet düzenleme özelliğinin ilk olarak aylık 5 dolar ödeyen Twitter Blue abonelerine sunulacağını açıkladı.