Yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı; Icardi'den kendisine moral hediyesi!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, yeni aldığı lüks otomobiliyle verdiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

25 Ağustos 2024 10:23

18

"Yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı; Icardi'den kendisine moral hediyesi!"

28

Mauro Icardi, Wanda Nara ile ayrılığının ardından bu zorlu günleri atlatabilmek için kendisine 52 milyon TL değerinde lüks bir cip aldı. Arjantinli yıldız, garajındaki 6 araçlık koleksiyonunu genişletmeye devam ediyor.

38

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, son dönemde yaşadığı zorlu süreçlerin ardından kendisine moral vermek amacıyla lüks bir hediye aldı.

48

Wanda Nara ile 10 yıllık evliliği sona eren ve zor günler geçirdiği bilinen Arjantinli futbolcu, garajındaki koleksiyonuna 52 milyon TL değerinde yeni bir cip ekledi.

58

Icardi, daha önce de dünya çapında büyük ilgi gören ve yalnızca 3 adet üretilen, değeri 25 milyon Euro olan bir aracıyla gündeme gelmişti.

68

Ünlü futbolcunun garajında ise spor otomobillerden arazi araçlarına kadar geniş bir yelpazede 6 farklı araç bulunuyor.

78

Bu yeni alımıyla birlikte, araç koleksiyonunu daha da genişleten Icardi, dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı.

88

Icardi yeni lüks oyuncağını Instagram hesabından, 'Birlikte mükemmel çiftiz, o bakışları çalıyor ve ben.. Ben de öyle' şeklinde bir notla paylaştı. Arjantinli yıldız, Lamborghini markasının Urus modeli aracını satın aldı.