Yapay zeka güzellik yarışması (Miss AI) adayları açıklandı: Listede iki Türk var

Jüri heyeti ilk 10'a giren modelleri açıkladı. İşte içinde iki Türk modelin de olduğu adaylar ve temsil ettikleri yapay dünyaları

04 Haziran 2024 14:30

111

YAPAY ZEKA GÜZELLİK YARIŞMASI ADAYLARI AÇIKLANDI: LİSTEDE İKİ TÜRK VAR

211

Seren Ay, Türkiye'deki ilk yapay zeka marka elçisi olarak nitelendiriliyor, takipçilerini eğitirken dünyayı dijital olarak dolaşıyor. Seren Ay'ın yaratıcıları, imajını oluşturmak için üç yapay zeka programını kullanıyor. Dünya çapında maceralara atılan Seren, düzenli olarak Türkiye'nin tarihini ve ulusal bayramlarını tanıtıyor.

311

Asena İlik, amacı hayal gücü ve çarpıcı görsellerle nasıl bir model olacağını dünyaya göstermek. Asena'nın bir tarzı, favori mekanları, favori arabaları ve özenle yaratılmış bir kişiliği bulunuyor.

411

Olivia C, Portekizli teknoloji dünyasının Oscar'larının bir parçası olmanın 'bir onur' olduğunu ve 'teknolojinin bağlantıyı güçlendirdiği bir geleceğin yolunu açmayı' umduğunu söylüyor.

511

Lalina, Fransız ve yaratıcısı, mümkün olduğu kadar gerçekçi bir şey yaratıp yaratamayacaklarını merak etti ve yavaş yavaş kendi sanatsal vizyonlarını geliştirdi. Yaratıcı için önemli bir husus, fotoğrafların yüzde 100'ünün kendileri tarafından oluşturulmuş olması.

611

Kenza Layli, Fas merkezli blog yazarı ve ilk 10 arasında yer alıyor. Instagram'da 192 bin takipçiye sahip. Amacı yapay zeka aracılığıyla Fas ve Orta Doğu'daki kadınların güçlenmesine katkıda bulunmak.

711

Eliza Khan, Bangladeş'in ilk yapay zeka influencer'larından biri. Khan, son Z Kuşağı trendlerini ve estetiğini takip eden bir moda tutkunu. Eliza'nın hayali herkesin değerli hissettiği ve adil davranıldığı bir dünya yaratmak.

811

Zara Shatavari, kadınların hormonal dengesizliklerini gidermek için tasarlanan doğal takviye ürünü bir markanın etkili yüzü olarak hizmet etmek üzere yaratıldı.

911

Anne Kerdi, ilk hedefi Fransa'nın Brittany bölgesini tanıtmak. Kerdi, Brittany'yi mümkün olduğu kadar çok açıdan sunuyor: Turizm, tarih, kültür, etkinlikler, gastronomi ve daha fazlası.

1011

Aiyana Rainbow, her sesin duyulduğu ve herkese değer verildiği, empati ve saygının teşvik edildiği bir dünyayı temsil ediyor.

1111

Ailya Lou, Fotoğraf ve performansa odaklanan Japon-Afro-Brezilyalı sanatçı, başlangıçta bir oyuncu olacağı bir dizi özel film projesi üretmek için yaratılmıştı.