Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir, oynadığı en zorlayıcı sahneyi açıkladı

"Yalı Çapkını" dizisinin Ferit Korhan'ı Mert Ramazan Demir, yüzü olduğu marka için objektif karşısına geçti. Demir, oynadığı en zorlayıcı sahneyi açıkladı.

09 Temmuz 2024 11:17

18

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir, oynadığı en zorlayıcı sahneyi açıkladı

28

Yalı Çapkını'nda Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, son olarak yüzü olduğu marka için objektif karşısına geçerek bilinmeyenlerini anlattı.

38

En sevmediği özelliğinin umursamazlık olduğunu söyleyen Demir, "Hayatta en çok aileme önem veriyorum" dedi. "Bir an evvel 30 yaşıma gelmek istiyorum" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu, hoşlanmadığı insanlar için de şöyle dedi:

48

"Sürekli sorunlardan bahseden insanları sevmiyorum."

58

Sette yaşadığı en zorlayıcı sahneyi de anlatan Mert Ramazan Demir, "Ferit'in ağabeyinin öldüğünü öğrendiği an!" dedi.

68

Ünlü oyuncu, sözlerine "Çünkü bir yağmurlama sistemi vardı. Bir kere çekilmesi gerekiyordu, gün gidecekti. İnanılmaz bir stres, güzel oldu ama tam yağmurun altına giriyorum tekrar çıkıyorum. En zoru oydu benim için" diye devam etti.

78

"ÇALIŞIRKEN VAR OLDUĞUMU HİSSEDİYORUM" Öte yandan Demir, daha önce verdiği röportajda “Çalışırken var olduğumu hissediyorum. Yaşadığımı en çok benim dışımda bir şey var etmeye çalışırken hissediyorum. Örneğin başka birini derinlemesine anladığımda. Hikayesini anladığım ve gerçekten duyduğum insanlardan bahsediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

88

Ünlü oyuncu mesleğine nasıl yaklaştığı sorulduğunda ise “Burada çok büyük laflar etmek istemiyorum ama ben hayatımın bir dönemini oynayarak geçirdim. İzliyordum ve ‘o’ oluyordum. Bunu yaparken kamera karşısında veya sahnede değildim; bir gerçek yaratıyordum, kendimi ve diğerlerini buna inandırıyordum. Bu bana çok kıymetli geliyor” demişti.