Ünlü isimlerden İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya tepki: "Masum insanlara böyle korkunç bir ölümü, bize bu korkuyu müstehak görenler emellerine ulaşamayacak!"

İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde düzenlenen bombalı saldırıda 6 kişi yaşamını yitirdi, 2'si ağır 81 kişi yaralandı. İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamaya ünlü isimlerden de tepki geldi.

13 Kasım 2022 21:03

19

ÜNLÜ İSİMLERDEN İSTİKLAL CADDESİ'NDEKİ BOMBALI SALDIRIYA TEPKİ: "MASUM İNSANLARA BÖYLE KORKUNÇ BİR ÖLÜMÜ, BİZE BU KORKUYU MÜSTEHAK GÖRENLER EMELLERİNE ULAŞAMAYACAK!"

29

Gonca Vuslateri: İstiklal Caddesi’ndeki patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet,yaralılara acil şifalar diliyorum.

39

Demet Akalın: Taksim görüntülerde bebek arabası gördüm... Korkunç videolar.

49

Haluk Levent: Allah bin belanızı versin!

59

Rahşan Gülşan: Masum, tertemiz insanlara böyle korkunç bir ölümü, bize bu korkuyu müstehak görenler emellerine ulaşamayacak. Allah hayatını kaybedenlere gani gani rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.

69

Demet Akbağ: İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum.

79

Burak Deniz: İstiklal Caddesi’nde yaşanan olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum… Yaralılar acil şifa bulsun… Çok üzgünüm çok…

89

Cenk Eren: İstiklal Caddesi’ndeki patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

99

Demet Özdemir: İstiklal Caddesi’nde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet , sevenlerine, ailelerine baş sağlığı diliyorum, yaralılar için acil şifalar! Hayretler içerisindeyim… Çok üzgünüm.