Tuba Ünsal: Özgü Namal, bana "Seni gördüğüm zaman moralim bozuluyor" diyordu

Oyuncu Tuba Ünsal, konuk olduğu Empati programında ailesi, çocukluğu ve oyunculuk serüvenini anlattı.

18 Nisan 2024 21:36

16

Tuba Ünsal: Özgü Namal, bana "Seni gördüğüm zaman moralim bozuluyor" diyordu

26

Empati programına konuk olan Tuba Ünsal, ailesi, gençliği ve oyunculuk yıllarını anlattı. Ünsal, ailesiyle ilgili “Ortalama bir Türk ailesinin çocuğuyum. Babam benim şöhretimle çok eziyet çekti, o elalem ne dercilerle çok uğraştık. Diyemedim ki ben gayet namusumla işimi gücümü yapıyorum. Üzerime atılan her şeyin tortusu kalırdı, hep yanlış mı yapıyorum derdim” diye konuştu.

36

Oyuncu, gençlik yıllarına dair şunları söyledi: “İlk evimi 17 yaşımda aldım. Babam izin vermiyordu. Onlar bana kural koymuşlardı, yalnız yaşayamazsın, yalnız yaşamak için ev alman gerekiyor. Nasıl para biriktirdim, arkadaşlarımın kıyafetlerini üzerimde yıpranana kadar giydim. Bankadan kredi çektim, küçücük 30 metrekarelik bir ev aldım.”

46

Oyunculuk yıllarını anlatan Ünsal, “Vizontele Tuuba'nın içinde olmak muazzam bir şey. Bir şeyler yapıyordum ama yılmıştım, azıcık para kazanıyordum. Kocaman İstanbul'da otobüslerleydim, üç vasıta değiştiriyordum. Ailemin benim yanımda benim paramla kalma parası yok, kazandığım parayla idame ettiremiyorum hiçbir şeyi. Vazgeçiyordum, dönüyordum! Yılmaz Erdoğan ‘Sen dur ben film yapıyorum’ dedi. Neredeyse asistanlıklarını yapıyordum, Demet Ablalara çaylarını götürüyordum. Necati Abim film öncesinde bana avans verip, harçlık vermişti. BKM Ailesi onlardan çok lazım dünyamıza.”

56

Hürriyet’te yer alan habere göre ünlü oyuncu, “Çocuklarım ikinci el kıyafetle büyüdü” diyerek şöyle konuştu: “Çok yokluk gören insanlarda çocuğunu şımartma durumu oluyor ya, ben göremedim o görsün diye... Ben onu yapmıyorum! Benim gibi zorlanarak bir şeyleri elde etmek durumunu yaşasın ikisi de. İkisinin de bir oyuncak için tutturduğunu görmedim. Sare bir kıyafetini satmadan diğerini almıyor, ikinci el kıyafetle büyüdüler.”

66

Ünsal, sanatçı Özgü Namal ile ilgili “Özgü Namal’la benzer zamanlarda sektöre girdik. Özgü'yle aynı reklam görüşmelerine giderdik, işte reklam seçmeleri falan... 'Seni gördüğüm zaman moralim bozuluyor çünkü sen seçiliyorsun' diyordu. İyi ki reklamlarda devam eden bir insan olmayıp televizyona geçti o da... Çok başarılı” diye konuştu.