Trafik kazasında sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül: Gökyüzüne uğurladığım aşkıma hediye bu şarkı...

03 Temmuz 2022 13:33

16

Trafik kazasında sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül: Gökyüzüne uğurladığım aşkıma hediye bu şarkı...

26

Yaklaşık yedi ay öne sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı geçirdikleri trafik kazasında kaybeden şarkıcı Gülçin Ergül, çıkardığı yeni şarkısı için “Gökyüzüne uğurladığım aşkıma hediye” dedi.

36

Posta’ya konuşan Ergül, “Sözleri yaşadıklarımı anlatıyor… Beni ifade ediyor. Genco Özer yazdı. Sevgilimi kaybetmemin üzerinden bir ay geçmişti… Bir yürüyüşe çıkmıştım… İçimde bimbir duygu… O yürüyüşten sonra demomu Evrencan Gündüz ile kaydettik. Metehan Köseoğlu’nun düzenlemesi ve sounduyla başka bir boyuta taşıdık” ifadelerini kullandı.

46

“Aslında ben bu şarkının bütün yapımını yürüttüm, her aşamasında bulundum, sözlerini beraber, beni yansıtacak şekilde yazdık demek daha doğru olur aslında. Adımı yazmamış olmamız, benim sadece şarkıyı seslendiren biri olduğumun sanılmasına sebep olmasın” diyen Ergül, şarkının doğuş sürecini de şöyle anlattı:

56

“İlk demoda sözleri düşünmeden, ‘Söyle, yoksa bu kayıt ağlamaktan bitmez Gülçin’ dedim kendime. Zaten ağlaya ağlaya yürümüştüm gelirken. Teknik düşünmeye çalışsam da yoğun hisleri en derinden hissediyordum. Ama zamanla şarkımız profesyonel bir üretim haline geliyor, hissederken üzerinde teknik de düşünebiliyor, ayrıntıları parlatabiliyorsunuz. Evet çok acıttı, acıtıyor. Ama dönüştüğünde içime sinen güzel bir şarkı oldu. Ve tabii ki ifade etmek kendine ışık tutmak şifalandırıcı bir şey, duyguları bastırmaktan çok daha şifalı.”

66

Ergül, “Benim gökyüzüne uğurladığım aşkıma hediyem bu. Elimden gelen tek şey… O, müziksever, sanatsever bir insandı, beni en çok destekleyen ve inanan kişiydi belki de. Onun güzel sözlerine layık olmalıyım” diye konuştu.