Tinder'ın bilim danışmanından başarılı flört için 5 ipucu

Online flört uygulaması Tinder’ın bilim danışmanlığını yapan Helen Fisher, bu programların etkili kullanılabilmesi için önerilerini söyledi.(Kaynak: Independent Türkçe)

06 Mart 2023 18:20

17

TINDER'IN BİLİM DANIŞMANINDAN BAŞARILI FLÖRT İÇİN 5 İPUCU

27

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden El Pais'e konuşan antropolog Fisher, 5 bin kişinin katıldığı ve her yıl güncellediği "ABD'deki Bekarlar" (Singles in the US) adlı çalışmasından verilere de başvurarak, şu ipuçlarını sıraladı:

37

Çok fazla buluşmaya çıkmayın I Helen Fisher, Tinder kullanıcılarının tercih edeceği kişi sayısını 5 ila 9'la sınırlamalarını önerdi.

47

Uygulamadan bir süre uzaklaşın I Fisher, Tinder kullanıcılarının söz konusu 5 ila 9 kişiyle buluştuktan sonra uygulamayı kullanmaya bir süre ara vermelerini tavsiye etti.

57

Kılı kırk yarmayın I Uzman, Tinder kullanıcılarının eşleştiği kişilere daha fazla fırsat ve zaman tanıması gerektiğini belirterek, potansiyel flörtlere daha açık fikirli yaklaşılmasının olumlu sonuçlar doğuracağını ifade etti.

67

Flörtleşmenin artık değiştiğini kabul edin I Antropolog, insan beyninin yapısının ve aşkın değişmediğini fakat flörtleşme sürecinde artık WhatsApp, Instagram hikayeleri ve Spotify'dan şarkı paylaşmak gibi unsurların etkili olduğunu söyledi.

77

Karşınızdaki, düşündüğünüzden daha az cinsel ilişki arayışında olabilir I Fisher, kadınlara kıyasla erkeklerin uzun ilişki beklentisiyle flört etme oranının da üç kat daha fazla olduğunu belirtti.