TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, gelinlik giyip kapandı

Son olarak sevgilisinden evlilik teklifi aldığı anları paylaşan TikTok fenomeni Mükremin Gezgin bu defa gelinlik giydi ve kapandı

30 Nisan 2024 07:57

17

TİKTOK FENOMENİ MÜKREMİN GEZGİN, GELİNLİK GİYİP KAPANDI

27

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin'in hamilelik senaryosu ile başlayan tartışmalar devam ederken, askere gitme ihtimali beklenirken sürpriz bir evlilik haberiyle herkesi şaşırttı. Askere gitmeme çabaları içinde önce yeniden hamilelik iddiasını gündeme getiren Mükremin, şimdi de gelinlik giyerek yeni bir hamle yaptı!

37

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, olası olmadığı halde hamilelik sürecini abartılı bir şekilde paylaşarak büyük tartışmalar yaratmıştı. Platformda geniş bir kitleye hitap etmeye başladıktan sonra birçok estetik operasyon geçiren Mükremin, görünüşünde radikal değişiklikler yaparak bambaşka birine dönüşmüştü.

47

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin'in aslında asker kaçağı olduğu gerçeği ortaya çıkınca, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. "Yani bir de askerlik arkadaşlar, ne yapacağım? Ben bu saçla tüfek mi tutacağım? Ne yapacağım?" şeklinde isyanını dile getiren Mükremin, kısa bir süre sonra kamuflaj giyip, "Beni oraya layık görüyorlarsa hepsinin emrindeyim," diyerek fikir değiştirdiğini belirtmişti.

57

Katıldığı bir programda, "Bana pembe tezkere vermeleri lazım. Ben bir kadınım!" diyerek durumuna dikkat çekti. Karışıklıklar içindeyken, evlilik teklifi aldığını duyurdu ve "Kocam" notuyla bir fotoğraf paylaşarak yeni hayatının müjdesini verdi.

67

Mükremin Gezgin, askerlik konusundan dikkatleri başka yöne çekmek için önce evlilik teklifi aldığını duyurdu ve ardından "Bir kız evladım olmasını çok istiyorum" diyerek hamilelik senaryosunu yeniden gündeme getirdi.

77

Ancak bu hamleler de yetmezmiş gibi, son olarak telli duvaklı gelin görüntüsüyle sosyal medyada yeniden gündem oldu. Bu sürekli değişen ve dikkat çekmeye yönelik stratejileriyle Mükremin, takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.