The New York Times seçti: 2022'nin en stil sahibi isimleri

The New York Times geçtiğimiz yıl içinde stilini bir araç olarak kullanarak kendini ifade edebilen, günlük yaşam veya kırmızı halı fark etmeksizin her ortamda tarzıyla dikkat çeken ünlü isimleri 'Yılın En Stil Sahibi Ünlüleri' listesine dahil etti. İşte 2022 yılında stiliyle öne çıkan ünlüler:

15 Aralık 2022 09:18

121

The New York Times seçti: 2022'nin en stil sahibi isimleri

221

BELLA HADID: 26 yaşındaki ABD’li model Bella Hadid, podyumların en çok aranan modellerinden biri. Lüks markaların kampanyalarında sık sık yer alan ve moda haftalarının en çok defileye çıkan modellerinin başında gelen ünlü isim, her daim tarz olmayı da başarıyor.

321

KRALİÇE ELIZABETH: İngiltere'nin en uzun süre tahta kalan hükümdarı ünvanına sahip olan ve 92 yaşında hayata gözlerini yuman Kraliçe II. Elizabeth, saç stili, şapkaları ve el çantaları ile dikkat çekiyordu.

421

BEYONCE: Kırmızı halı stiliyle adından sıkça söz ettiren R&B müziğin yıldız ismi Beyonce, yeni albümü 'Renaissance'ın kapak fotoğrafıyla listede yerini aldı.

521

EMMA CHAMBERLAIN: Emma Chamberlain, New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala'da Louis Vuitton elbisesi sayesinde adından söz ettirdi.

621

ANNE HATAWAY: Oscar ödüllü oyuncu Anne Hathaway, New York Moda Haftası'nda Şeytan Marka Giyer filmindeki karakteri gibi giyinerek gündem olmuştu.

721

HEIDI KLUM: 'Cadılar Bayramı kraliçesi' unvanını her sene giydiği dikkat çekici kostümlerle hak ettiğini gösteren ünlü model Heidi Klum, bu sene oltaya takılmış soluncan kılığında Cadılar Bayramı partisine katıldı. Ünlü modelin bu görüntüsü günlerce konuşuldu.

821

TIMOTHEE CHALAMET: Venedik Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşen Bones and All filminin kırmızı halısında, pantolonuyla aynı renkte bir şalı boynuna saran yıldız, sırtını tamamen açıkta bırakan görünümüyle erkek kırmızı halı stiline yeni bir soluk getirmişti. Oyuncu, her kırmızı halı görünümünde stiline bir üst seviyeye çıkarmayı başarıyor.

921

EMMA CORRIN: İngiliz kraliyet hayatını konu alan The Crown dizisinde Prenses Diana karakterine hayat veren ödüllü oyuncu Emma Corrin, Toronto Film Festivali'ndeki kıyafetiyle dikkat çekmişti.

1021

JULIA FOX: Kanye West ile ayrıldıktan sonra da gündemden düşmeyen Julia Fox, sıra dışı tarzıyla adından söz ettiriyor.

1121

ZENDAYA: Hollywood'un bu yıl gözdesi olan ABD'li oyuncu Zendaya, yıl boyunca katıldığı törenlerdeki kırmızı halı stilleriyle dikkat çekti.

1221

HARRY STYLES: İngiliz müzik grubu One Direction ile yollarını ayırdığı günden beri kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen Harry Styles tarzıyla da adından söz ettiriyor.

1321

RIHANNA: Bu yıl anne olan Rihanna, hamilelik sürecinde ve sonrasında da iddialı giyim tarzından hiç ödün vermedi.

1421

DOJA CAT: Grammy Ödülü sahibi Doja Cat, saçlarını ve kaşlarını kazıtması, sosyal medya paylaşımındaki günlük stilleri ve kırmızı halıdaki iddial stiliyle bu yıl adından söz ettirdi.

1521

BRAD PITT: GQ Dergisi'nin 2022 Ağustos sayısına kapak olan Brad Pitt, bu pozuyla günlerce konuşulmuştu. İşte The New York Times'ın yılın en şık isimleri listesine giren ünlüler:

1621

LIZZO

1721

MARTHA STEWART

1821

MARTHA STEWART

1921

SARAH SHERMAN

2021

LEBRON JAMES

2121

BEN AFFLECK | Kaynak: Ntv