The Hollywood Reporter hazırladı: 'The Office' sevenlere 7 dizi önerisi

The Hollywood Reporter, 'The Office' dizisini beğenenlerin izleyebileceği yedi diziyi derledi.

15 Ağustos 2024 17:28

111

The Hollywood Reporter hazırladı: 'The Office' sevenlere 7 dizi önerisi

211

Aynı adlı bir İngiliz dizisine dayanan 'The Office' dizisi, NBC için Greg Daniels tarafından yaratıldı. Dokuz sezon süren dizi, beş Emmy ödülü kazandı ve tam 42 kez aday gösterildi.

311

Başrolünde Scranton, Pennsylvania'daki Dunder Mifflin kağıt şirketinin bölge müdürü Michael Scott rolünde Steve Carrell'in yer aldığı dizinin orijinal ana kadrosunda Rainn Wilson, John Krasinksi, Jenna Fischer, B.J. Novak, Mindy Kaling, Angela Kinsey, Brian Baumgartner, Oscar Nuñez, Leslie David Baker ve Phyllis Smith yer alıyordu. 2005'ten 2013'e kadar süren dizi, 201 bölüm yayınlandı.

411

The Hollywood Reporter, diziyi az önce izleyen ve benzerlerini arayanlar için bir liste hazırladı. İşte 'The Office' sevenlerin izlemesi gereken 7 dizi:

511

Parks and Recreation | Aynı zamanda bir mockumentary formatı olan Parks and Recreation, NBC'nin ilk olarak Greg Daniels'dan The Office için bir yan dizi geliştirmesini istemesiyle başladı. Leslie Knope, bir kamu dairesinde müdür yardımcısı olarak çalışan genç bir kadındır. Kasabadaki park ve bahçelerin düzenlenmesinden sorumlu olan Leslie, insanların sürekli düşüp yaralanmasına neden olan bir çukurun doldurup, o bölgeye park yapılmasını planlar. Aslında planladığı oldukça basit bir projedir ancak bürokratlar, hükümet görevlileri, semt sakinleri ve daha nice şey Leslie’nin işinin zorlaşmasına neden olur.

611

Brooklyn Nine-Nine | Brooklynli kaygısız dedektif Jake Peralta, ekibinin başına titiz bir yüzbaşının atanması üzerine kurallara uymayı ve bir takım oyuncusu olmayı öğrenmeye mecbur kalır.

711

Abbott Elementary | Abbott Elementary, sırf öğretmeyi sevdikleri için ülkenin en kötü devlet okullarından birinde bir araya getirilen bir grup öğretmenin hikayesini konu ediyor. Kendilerini mesleklerine adayan, tutkulu öğretmenler, Philadelphia devlet okulu sistemini zorluklarıyla mücadele etmeye çalışır.

811

New Girl | Kadın-erkek ilişkileri üzerine bir sit-kom. Sevgilisinden yeni ayrılan Jess, üç erkekle birlikte aynı eve taşınmak zorunda kalır. İnsan ilişkilerinde pek başarılı olamayan Jess, evde geçirdiği süre içerisinde hem kendini geliştirme fırsatı bulacak hem de erkeklerin dünyasını yakından tanıyacaktır.

911

What We Do in the Shadows | What We Do in the Shadows, ev arkadaşı olan dört vampirin gündelik hayatına ve modern dünyada hayatta kalma maceralarına odaklanıyor. Oyuncu kadrosunda Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillen gibi isimlerin yer aldığı dizinin senaryosunu Jemaine Clement kaleme alıyor.

1011

Community | Jeff Winger, avukat olan genç bir adamdır. Ancak diplomasının sahte olduğu ortaya çıkınca Jeff’in avukatlık lisansı iptal edilir. Avukatlık lisansını tekrar kazanmak isteyen Jeff, bunun için sorunsuz bir şekilde mezun olabileceğini düşündüğü Greendale’a gider. Jeff bambaşka amaçlarla geldiği okulda kendisini farklı nedenlerle Greendale'de sıkışan uyumsuz bir grubun lideri olarak bulur.

1111

The Office (İngiltere) | The Office, İngiltere'de ilk kez 9 Temmuz 2001'de BBC Two'da yayınlanan bir İngiliz TV durum komedisi. Ricky Gervais ve Stephen Merchant tarafından yaratılmış, yazılmış ve yönetilmiştir. Wernham Hogg kağıt şirketinin Slough şubesindeki ofis çalışanlarının günlük hayatlarını konu alan dizide, ana karakter David Brent'i de Ricky Gervais canlandırmıştır.