Taburcu olan Emre Kaya, sahneye çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahneden inerken düşerek yaralanan popçu Emre Kaya, tedavisinin ardından soluğu Manisa’da sahnede aldı. Emre Kaya, şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan söyledi.

15 Eylül 2022 13:19

17

TABURCU OLAN EMRE KAYA SAHNEYE ÇIKTI (DHA)

27

Sanatçı Emre Kaya, Kaya, konser bitiminde sahneden inerken aşırı yorgunluğa bağlı oluşan tansiyon sorunu nedeniyle yere düşmüştü. Korumalar tarafından kaldırılıp omuzda aracına taşınan şarkıcı hastanede tedavi altına alınmıştı.

37

Manisa konserinde sevenlerine mesaj gönderen şarkıcı, “Karamürsel’de sahneden düştüm. O kadar çok mesaj aldım ki, telefonla arayan, hastaneye gelen, sosyal medya hesaplarımdan mesaj gönderip ‘geçmiş olsun’ diyen sevenlerim, dostlarım bana ilaç oldu” dedi.

47

Hasta yatağının bazı şeyleri daha çok düşünmesini sağladığını anlatan sanatçı, “Bütün yaz boyunca sahnelerdeydim. Çok daha dikkatli olmam gerektiğini anladım. Baş üstü düştüm ve bayılmışım. Sol ayağım ve sol omuzum çatlak. Buna rağmen sevenlerimle beraber olmak çok güzel” dedi.

57

Tedavisi süresince kendine moral desteği sağlayan tüm sevenlerine “İyi ki varsınız” diyen Emre Kaya, bundan sonra daha çok dikkatli olacağını belirtti.

67

Sanatçı geçen günlerde seslendirdiği ‘Emi’ adlı eserle, eserin sahibi Yıldız Tilbe’den "Yorumcu Emre Kaya ise helal olsun övgüsü" almıştı.

77

Sanatçı Emre Kaya, yeni eserinin de müjdesini verdi. (DHA)