Sylvester Stallone ile yapımcı Irwin Winkler arasında ''Rocky'' gerginliği

Rocky serisinin yıldızı ve senaristi Sylvester Stallone, ''filmin fikri mülkiyet haklarına sahip olamamaktan'' yakındı.

19 Temmuz 2022 08:39

17

Sylvester Stallone ile yapımcı Irwin Winkler arasında Rocky gerginliği | 1976 yapımı ‘’Rocky’’ filminin ve 5 devam filminin hem yıldızı hem senaristi olan Sylvester Stallone, serinin yaratıcı hakkına sahip olamamaktan rahatsız olduğunu dile getirdi. Kaynak: Ntv

27

Serinin yapımcısı Irwin Winkler'e seslenen Stallone, haklarından geri kalanları kendisine vermesini talep ederek bu durumun çok acı verdiğini söyledi. 

37



76 yaşındaki Stallone, kişisel Instagram hesabından Irwin Winkler'in yılan gövdeli ve ağzından bıçak çıkan bir çizimini paylaşarak, "Ülkenin en büyük sanatçılarından birinden, Rocky/Creed Yapımcısı Irwin Winkler'in çok gurur verici bir portresi…’’ diyerek paylaştı.

47

Stallone, devamında ‘’Ayrıca Irwin, 47 yılı aşkın bir süredir Rocky'yi ve şimdi Creed'i kontrol ettikten sonra, tüm haklar yalnızca senin çocuklarına kalmadan önce, en azından haklarımdan geri kalanların bir kısmına sahip olmak istiyorum’’ şeklinde yazdı.

57

93 yaşındaki beyefendiden adil bir jest olacağına inandığını dile getiren Stallone, ‘’Bu çok acı veren bir konu ve ruhumu kemiriyor, çünkü çocuklarıma Rocky'den bir şeyler bırakmak istiyorum" dedi.

67

2019 yılında Variety ile yapılan bir röportajda Stallone, Franchise’da bir hissesi olmamasından şikayet etti ve “Bunun hiç olmamasına şok oldum, ama bana ‘Hey, para aldın, peki neden şikayet ediyorsun?’ denildi. Ben öfkeliydim” şeklinde konuşnuştu.


77

Oyuncu, röportajında kendisinin yazıp yönetmeyi planlandığı yeni bir Rocky filminin çekileceğini de açıkladı. İlki 1976 yılında çekilen Rocky, gişede başarı elde etmiş ve devam filmleri yapılmıştı. Kaynak: Ntv