Suphiye Orancı diyafondan konuştu: Benim kızlarım kimseyi ilgilendirmez

Metin Akpınar'ın biyolojik kızı Duygu Nebioğlu'nun aradığı anne Suphiye Orancı Almanya'daki evinde kapısına gelen komşusuna diyafondan "Benim kızlarım kimseyi ilgilendirmez" diyerek konuşmak istemediğini söyledi.

18 Nisan 2024 21:05

17

Suphiye Orancı diyafondan konuştu: Benim kızlarım kimseyi ilgilendirmez

27

Sık sık Türkiye’nin gündemine gelen Suphiye Orancı’nın dört kızından ikisi biyolojik babalarını Metin Akpınar’a açtığı tazminat davasına hazırlanıyor, biri diğeri Uğur Dündar’a açtığı babalık davasını devam ettiriyor. Songül adlı dördüncü kardeşin babasıyla ilgili ise şimdilik herhangi bir isim telaffuz edilmiyor. Duygu ve Sevgi Nebioğlu, Dilara Gülatan ve dördüncü kardeş Songül bir yandan da Almanya’da yaşayan annelerine ulaşmaya çalışıyor. Kardeşler, bunun nedeninin bulmacaya dönen hayatlarındaki eksik parçaları tamamlamak ve devam eden davalar için tanıklık etmesini sağlamak olduğunu söylüyor.

37

Dört kızın içinde köklerini bulmak için en çok çabayı sarf ettiği söylenen Duygu Nebioğlu, bugün ikinci kez Müge Anlı’nın programına katıldı. Programa gazeteci Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara Gülatan da telefonla konuk oldu. Bugün herkesin aradığı anne Suphiye Orancı’dan da ses geldi.

47

Diyafondan konuştu|10 Haber’de yar alan habere göre Müge Anlı’nın bir izleyicisi, dün programını izledikten sonra, Almanya’nın Düsseldorf şehri yakınlarında Alman eşi ve iki kızıyla yaşayan Suphiye Orancı’nın kapısına gitti. Orancı, kapıyı açmadı ancak diyafonda konuşmak istemediğini söyledi. Müge Anlı’dan öğrenilenlere göre “Kocam evde, bu konuyu konuşmak iyi bir fikir değil” dedi. “Kızlarınızın size ihtiyacı var” sözleri üzerine “Benim kızlarım kimseyi ilgilendirmez” diye cevap verdi ve ısrar devam ederse polis çağıracağını söyledi.

57

Bugün Suphiye Orancı’da düğümlenen hikaye, Ekim 2023’te Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’ın biyolojik kızı olduğunu açıklamasıyla başladı. Baba kız ilişkisi mahkeme kararıyla da onaylandı. Ardından Duygu’nun ikiz kardeşi Sevgi ortaya çıktı. Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkan kardeşler, ünlü oyuncunun nüfusuna geçti. Geçen hafta Suphiye Orancı’nın dört kızı daha olduğunu öğrenildi. Bunlardan ikisi halen Almanya’da birlikte yaşadığı kocasından olduğu biliniyor. Diğer iki kardeş, Türkiye’de ve onlar da tıpkı bir zamanlar Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun yaptığı gibi babalarını arıyor.

67

Orancı’nın kızlarından Dilara Gülatan, hafta başında biyolojik babasının Uğur Dündar olduğunu iddia etmişti. Dündar, baba olmadığını ve bunun DNA raporuyla kanıtladığını söyledi ancak Dilara Gülatan avukatıyla birlikte verdiği karar gereği rapora itiraz edeceklerini söyledi. Müge Anlı’nın bugünkü canlı yayınında ayrı babalardan olan iki kardeş anneleri Suphiye Orancı’ya çağrıya devam etti. İletişim kurmak ve gerçekleri ondan duymak, babaları hakkında bilgi sahibi olmak istediklerini söyledi.

77

Suphiye Orancı ikiz kızlarını 1988’de Antalya’da dünyaya getirdi. İkizler 2 aylıkken 4 ve 2 yaşlarındaki diğer iki kızıyla birlikte Antalya Kemer’in Tekirova köyünde yaşayan Şener ailesine bıraktı. Anlaşmalarına göre kızlara bakmaları karşılığında aileyle bir miktar para verecekti ancak bir daha gelmedi. Bu durum o dönem Hürriyet Gazetesi Kemer muhabiri tarafından “Dört çocuğunu yoksul bir aileye bırakıp kaçtı” başlığıyla haberleştirildi. Haber üzerine Suphiye Orancı muhabire bir mektup yazdı, cezaevinde olduğunu çıkınca kızlarını alacağını ikizlerin babasının Metin Akpınar olduğunu söyledi. Muhabir bu mektubu da haber yaptı ancak canlı yayında söylediğine göre haber yayımlanmadı. Kısa süre sonra Antalya Valiliği duruma el koydu ve dört kız devlet gözetiminde yetiştirme yurduna verildi.