Spor yazarları Beşiktaş - Karagümrük maçını değerlendirdi: Tribün oyuncu değişikleri için tezahürat yapmaya başlamışsa o hoca tartışılmaya başlanmıştır

22 Ağustos 2022 08:53

18

Süper Lig'de üçüncü hafta maçında Beşiktaş, Karagümrük evinde 4-1'le geçti. Spor yazarları da Beşiktaş - Karagümrük maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yazar görüşlerinin tamamını paragraf sonunda ismi verilen gazeteyi satın alarak okuyabilirsiniz.

28

Maç başlıyor, Beşiktaş sahaya iyi yayılıyor. Hem enine hem boyuna dikdörtgeni iyi kullanıyor. Her tarafta pres yapıyorlar. Karagümrük kafasını kaldıramıyor. Siyah-beyazlılar topları çok iyi kullanıyorlar. Bu arada gol geliyor, toplar direklerden dönüyor. Yani yarım saatte maç 4-0 olabilir. Devre 2-0 bitiyor. İlk yarının 2 tane adamı var: N'Koudou&Salih. Müthiş işler yapıyorlar. Beşiktaş'ın iyi olmasının sebebi Karagümrük'ün çok kötü olması mı yoksa o müthiş presle rakibe top oynatmaması mı? Bence ikinci şık. (Erman Toroğlu - Sabah)

38

Özellikle ilk yarıdaki futbola baktığımızda Beşiktaş, 'Türkiye'nin en iyi topunu ben oynuyorum' der gibiydi. İkinci yarı biraz rölanti biraz da Karagümrük'ün atağa çıkması ile maç sakinleşti. Söyleyeceğimiz şu; N'Koudou ve Salih şu anda Beşiktaş'ın en formda futbolcuları. Weghorst'un her zaman gol şansı yüksek. Ama Beşiktaş her ne kadar Karagümrük çok gelemese de defansif olarak çok iyi bir görüntü hissettirmedi. Hakem Arda Kardeşler maçı mükemmel yönetti. Nazar değmesin. Faul tespitleri, kart uygulaması kusursuzdu. İlk yarıdaki Caner'in omuz-kol karışımı müdahalesinde penaltı vermemekte haklıydı. (Ahmet Çakar - Sabah)

48

Muleka'nın özellikleri Beşiktaş'ın oyun yapısına uygun olmadığından Kasımpaşa'daki ortamı bulamıyor. Gelelim Valerien İsmael'in bana göre çok önemli bir yanlışına: 'Futbolcunun psikolojisini iyi ölçmek lazım. Takım işi bitirmişken, bitime1 dakika kala Cenk Tosun'u oyuna almak onun onurunu zedeler. (Ömer Üründül - Sabah)

58

Beşiktaş'ın 45 dakikalık bir enerjisi var. Dahası öne geçtikten sonra tempoyu ayarlayacak bir organizatörü yok. Bu eksiklik Dele Alli ile giderilecek gibi görünüyor. O takdirde çok daha iyi bir Beşiktaş izleyebiliriz. Aksi halde sezon boyu Siyah-Beyazlı yüreklerde nabız hep yüksek olur ve Kartal üç farklı öne geçse bile kimse galibiyetten emin olamaz. (Turgay Demir - Fotomaç)

68

Fatih Karagümrük'ün baskısı karşısında seyircinin "İsmael değişiklik yap" diye tempo tutttuğu anlarda maçın bir diğer yıldızı Rosier, skoru 4-1 yaptı. Ancak İsmael'in uzatmaların bitimine 30 saniye kala Cenk Tosun ve Umut Meraş'ı alması ilginç, bir o kadar da tartışılabilir değişikliklerdi. Biri Sn. Valerien İsmael'e söylesin; "Tribün oyuncu değişikleri için tezahürat yapmaya başlamışsa o hoca tartışılmaya başlanmıştır." (Fatih Doğan - Sabah)

78

Beşiktaş’ın ele-avuca sığmayan oyuncularından N’Koudou maça daha bir renk katıyor. Oynadığı her maçta onu radarıma alıyorum. Topu ayağına aldığı anda, rakip eksiltiyor, üretiyor, asist yapıyor, ekstra goller de atıyor. Kartal’ın attığı ikinci golü gördünüz mü? Baş mimarı N’Koudou’dur. (Bilal Meşe - Milliyet)

88

Spor yazarları Beşiktaş - Karagümrük maçını değerlendirdi: Tribün oyuncu değişikleri için tezahürat yapmaya başlamışsa o hoca tartışılmaya başlanmıştır