Spor dünyasından 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları

TFF, TBF, TVF ve dört büyükler, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı 100. yılında yayınladıkları mesajlarla kutladılar.

30 Ağustos 2022 11:07

18

SPOR DÜNYASINDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

28

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU: Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. 30 Zafer Bayramımız kutlu olsun!

38

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU: Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve bağımsızlık mücadelesine katılan kahramanlarımızı saygı ve şükranla anıyoruz.

48

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU: Milletimizin bağımsızlık mücadelesini taçlandıran, Büyük Taarruz zaferinin 100. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

58

BEŞİKTAŞ: Büyük zaferler, yalnızca büyük milletler tarafından kazanılabilir! 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

68

FENERBAHÇE: 100 yıl önce yanan hürriyet ateşinin gururu, ilelebet göğsümüzde… 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yılı kutlu olsun! Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatanımız için kadınıyla erkeğiyle canını ortaya koyan şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

78

GALATASARAY: Kurtuluş Savaşı’nın mutlak zaferi için işgalcilere Dumlupınar’da son ve kesin darbeyi vuran, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, bir milletin kaderini değiştirdiği Büyük Taarruz 100 yaşında. Tüm milli mücadele kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz!

88

TRABZONSPOR: Büyük Taarruz'un 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun!