Sinemalarda bu hafta: 4 yeni film vizyonda

Hafta sonunda, üçü yabancı biri yerli olmak üzere toplam dört yeni film seyirciyle buluşuyor. Sadece haftanın değil, yılın en merak edilen filmlerinden biri olan Deadpool & Wolverine, çarşamba gününden itibaren vizyondaki yerini aldı. İşte o filmler ve konuları...

26 Temmuz 2024 11:00

15

Sinemalarda yarın vizyona girecek filmler

25

Galaktik Saldırı: Uzaylı İstilası: Genç gazeteci dehşet verici bir uzaylı kaçırma olayının gerçekleştiği yere seyahat eder. Onun gelişinden kısa bir süre sonra olağanüstü bir karşılaşma gerçekleşir ve korkunç, melez, dünya dışı bir ailenin avı olur.

35

Ahbar: Film, tatil için arabalarıyla yola çıkan dört arkadaşın, bir anda yolda kalan arabaları için çekici çağırmalarıyla başlarından geçen korkunç olayları konu ediniyor.

45

Şans Eseri: Fanny ve Jean, Paris’in seçkin bir mahallesinde, muhteşem bir dairede yaşayan çok başarılı, ideal evli bir çifttir. Birbirlerini ilk kez gördüklerinden beri aşıklardır. Ancak bir gün Fanny eski lise arkadaşı Alain ile karşılaşır ve her şey değişmeye başlar. İkili tekrar tekrar görüşür ve daha da yakınlaşır.

55

Deadpool & Wolverine: 24 Temmuz'dan itibaren seyirciyle buluşan Deadpool & Wolverine, sevdiklerini ve tüm dünyayı tehdit eden bir tehlikeye karşı harekete geçen Deadpool'un, Wolverine'i ikna ederek bu tehlikeye karşı birlikte savaşma çabasını anlatıyor.