Sıla'dan 'evlilik' açıklaması: İmzalar kalbe atıldı!

Oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşayan şarkıcı Sıla, 'evlilik' sorularına, "Böyle çok mutluyuz. İmzalar kalbe atıldı!" yanıtını verdi.

09 Ekim 2022 19:22

16

Harbiye konserinin kulisinde Show TV kameralarını ağırlayan şarkıcı Sıla, Ömür Sabuncuoğlu'na kariyeri ve özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı.

26

Geçen yaz geçirdiği kaza sonucu 8 haftasını alçıda geçiren ünlü şarkıcı, yaşadığı süreç ile ilgili olarak, İlker'le hayalini kurduğumuz bir tatile çıkmıştık. Kaza sonucu düştüm. Köprücük kemiğim kırıldı. Devlet hastanesinde çekilen tomografiler sonucu ameliyat olacağım söylendi. Ameliyat olmadım ve 8 haftayı askıya mahkum geçirdim. 'Allah beterinden saklasın' diyebilirim ama o süreçte konserlerimiz iptal oldu" dedi.

36

Sıla'dan 'evlilik' açıklaması: İmzalar kalbe atıldı!

46

Son albümünde yer alan İlker Kaleli'nin müziğini yaptığı 'Metelik' şarkısının çıkış sürecini anlatan Sıla, "Bir gün evde yemek yaparken İlker gitarıyla çaldı o melodiyi. 'Bunun sözlerini ben yazmak istiyorum' dedim. Sonra üzerine epey bir düşündükten sonra şarkı çıktı ortaya" dedi.

56

Oyuncu İlker Kaleli ile birlikteliği hakkında da konuşan Sıla, "Birbirimizin hayatında iyi bir döneme denk geldik. Bence birbirimizden çokça besleniyoruz" dedi.

66

Sıla, evlilik ile ilgili sorulara ise, "Hiç oralarda değiliz. Böyle çok mutluyuz. İmzalar kalbe atıldı!" cevabını verdi. (Habertürk)