Shakira'dan ayrılan Gerard Pique, yeni kız arkadaşıyla ilk kez görüntülendi

Barcelona futbol takımında oynayan İspanyol yıldız Gerard Pique, 12 yıllık beraberliğin ardından geçen haziran ayında şarkıcı Shakira'yla ayrıldıktan sonra ilk kez 23 yaşındaki yeni kız arkadaşıyla görüntülendi.

26 Ağustos 2022 11:19

18

SHAKIRA’DAN AYRILAN GERARD PIQUE, YENİ KIZ ARKADAŞIYLA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ | Futbol dünyasının Barcelona’lı yıldız ismi Gerard Pique, 12 yıllık beraberliğin ardından geçen haziran ayında şarkıcı Shakira'yla ayrılmıştı. Şarkıcı Shakira'yı aldattığı ortaya çıktıktan sonra birlikteliği sonlanan futbolcu, ilk kez 23 yaşındaki yeni kız arkadaşıyla görüntülendi. 35 yaşındaki futbolcu, yeni sevgilisiyle bir düğüne katıldı. Kaynak: Ntv

28

Pique’nin, halkla İlişkiler öğrencisi olan ve futbolcunun şirketinde çalışan Clara Chia Martin ile birlikte, yakın arkadaşının düğününde çekilmiş fotoğrafları yayımlandı.

38

İspanya'daki ‘’Hello!’’ dergisinin elde ettiği fotoğraflarda sporcu, sevgilisiyle Costa Brava'daki düğünde el ele görülüyor.

48

Halkla ilişkiler öğrencisi Marti’nin, futbolcunun Kosmos adlı prodüksiyon şirketinin etkinliklerinde çalıştığı ve Pique ile orada tanıştığı öğrenildi.

58

Pique'in Shakira ile birlikteliğinden iki çocuğu bulunuyor. Tüm zamanların en çok satan şarkılarına imza atan Shakira ile Pique, 2010’da sanatçının Dünya Kupası için yaptığı Waka Waka şarkısının klip çekimlerinde tanıştı.

68

Çiftin ayrılık nedeniyle ilgili bir açıklama yapılmazken, ayrılık haberi, Pique’nin aldatma iddialarının ardından gelmişti.

78

Shakira ve Pique, hem İngilizce, hem de İspanyolca yayınladıları bir metinle ayrıldıklarını duyurmuştu. Çift, açıklamada, "Yollarımızı ayırdığımızı doğrulamaktan dolayı üzgünüz. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz" demişti.

88

Çiftin Milan (9) ve Sasha (6) isminde iki çocuğu bulunuyor. İkili, çocuklarının geçici velayeti konusunda anlaştı, ancak anlaşmanın kapsamı bilinmiyor. Pique, çocuklarının kendisiyle Barcelona’da kalmasını isterken, şarkıcı, ABD’de televizyonda bir şarkı yarışmasında jüri üyeliği yapması gerekçesiyle Miami’ye taşınmak istiyordu. Kaynak: Ntv