Serenay Sarıkaya’ya sahne alması için açık çek teklifi

GQ Dergisi bu yıl ikinci kez verdiği 'Global Yaratıcılık Ödülleri' için Türkiye'den Serenay Sarıkaya'yı seçti. Serenay rakiplerini nasıl eledi? Hangi mekân sahne alması karşılığında açık çek teklif etti?

13 Nisan 2024 11:45

17

Serenay Sarıkaya’ya sahne alması için açık çek teklifi

27

Serenay Sarıkaya, ABD’de yayımlanan GQ Dergisi’nin bu yıl ikinci kez verdiği ‘Global Yaratıcılık Ödülleri’ için Türkiye’den seçilen ilk isim oldu. GQ Global Yayın Direktörü Will Welch’in önderliğinde gerçekleşen gecede sanat, tasarım, moda, spor gibi konularda ses getiren isimler buluştu. Sosyal medya soruyor: Neden Serenay seçildi?

37

Adana formasından New York’taki davete: Yerel ve global tarzı buluşturması, ‘ikonik bir isim’ olması seçimde etkili oldu. Yerellikten kasıtları, iki hafta önceki seçimlerde Adanademirspor formasıyla sandık başına gitmesi olabilir mi? New York’ta giydiği derin dekolte elbisesi de Hakan Yıldırım imzalıydı. Saçlarının dağınık kalmasını özellikle istemiş.

47

Diğer dokuz yıldızı nasıl oldu da eledi? ABD edisyonu, ödül vereceği kişi için Türkiye GQ’yla uzun süren toplantılar yaptı. Ülkemizden 10 yıldızın adı ön plana çıktı. Serenay Sarıkaya dijitalde ve kanallarda yer aldığı diziler, tercih edildiği uluslararası markalar, sosyal medyası ve tarzıyla diğer dokuz kişiyi eledi. Diğer isimleri o da bilmiyor.

57

Salona girince ne konuşuldu? Müge Dağıstanlı'nın haberine göre başarı ve tarzın bir arada ödüllendirildiği gecede Serenay Sarıkaya salona girince dönüp bakmayan neredeyse kalmadı. Bazı masalarda oturan yapımcı ve menajerlerin birbirlerine “Kim bu kız” diye sorduğu Sarıkaya, o gece birçok önemli kişiyle tanışma imkânı bulduğu söyleniyor.

67

Bir saatlik programa açık çek: İddialara göre Pazartesi İstanbul’a dönecek olan Serenay Sarıkaya’ya bir teklif de gece kulübü Cahide’den geldi. Mekânın Çeşme’deki açılışında sahneye çıkıp arabesk-pop şarkılar söylemesi istenen Sarıkaya’nın 1 saatlik performans karşılığında önüne açık çek verildi.

77

Bu “Üzerine yazdığın fiyatı pazarlıksız kabul edeceğiz” anlamına geliyor. Mekânda sahne alan en pahalı şarkıcıların kulüp açılışlarında 4-5 milyon lira aldığı biliniyor. Kaynak: 10Haber