Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrollü "Şahmaran"ın yeni sezonundan ilk fotoğraflar

Netflix, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in başrolünde yer aldığı "Şahmaran" dizisinin fotoğraflarını paylaştı.

09 Temmuz 2024 09:16

111

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrollü "Şahmaran"ın yeni sezonundan ilk fotoğraflar

211

Netflix, başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in paylaştığı 'Şahmaran' dizisinin ikinci sezon tarihini duyurdu. Dizinin yeni sezonundan ilk fotoğraflar da paylaşıldı.

311

DİZİNİN KADROSU: Kadrosunda Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Ekin Gökgöz, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ümit Çırak, Olimpia Ahenk Dourmouchev, Doğanay Ünal, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Elif Nur Kerkük, Lorin Merhart ve Beran Soysal gibi isimlerin yer aldığı diziye, yeni sezonda aşk uğruna yaşadığı ihanetin öcünü almak için dönen Lilith rolüyle Saadet Işıl Aksoy da dahil oluyor.

411

Yapımını TIMS&B Productions'ın yaptığı dizinin yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstleniyor.

511

Umur Turagay ve Bertan Başaran’ın yönetmenliğindeki 'Şahmaran'ın senaryosunu Pınar Bulut kaleme aldı.

611

Şahmaran efsanesini izleyiciyle buluşturan dizinin yeni bölümleri, 8 Ağustos’ta sadece Netflix’te yayınlanacak.

711

'Şahmaran'ın ikinci sezonunun konusu şu şekilde:

811

''Yüzyıllardır beklenen kehanet gerçekleşmiş, Şahsu’nun bedeninde Şahmaran uyanmaya başlamıştır. Bu uyanışın tamamlanması için geçilecek zorlu sınavlar vardır. Öte yandan Lilith, lanetlendiği kuyudan çıkar ve aşk uğruna yaşadığı ihanetin öcünü almaya artık hazırdır. Yüzyıllar sonra döndüğü bu yeni dünyayı tanımaya çalışırken ona Cihan eşlik edecektir. Lilith’in öfkesi yüzünden Maran’ın bu dünyada Şahsu’dan başka hiç kimsesi kalmamıştır. Şahsu ve Maran bu savaşta aşkları ile de sınanırken, Şahmaran ve Lilith ‘Evrenin Döngüsü’ üzerine olan mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerdir.''

911

1011

1111