Şahan Gökbakar, paylaşımıyla Cem Yılmaz ile Hasan Can Kaya polemiğine dahil oldu

Cem Yılmaz ile Hasan Can Kaya atışmasına, Şahan Gökbakar da dahil oldu.

28 Nisan 2024 14:36

15

Şahan Gökbakar, paylaşımıyla Cem Yılmaz ile Hasan Can Kaya polemiğine dahil oldu

25

Uzun aradan sonra 'CMXXIV' adlı stand up gösterisiyle sahnelere dönen Cem Yılmaz, şovu sırasında bazı seyircilerinin Gebze'den geldiklerini söylemesi üzerine Kaya'ya laf attı.

35

"Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi" diyen komedyen, küfürlü konuştuğu gerekçesiyle "O böyle konuşuyor ya; 'Naber a., iyi sen a.', siz de Gebze'den gelin tamam mı a.?" ifadelerini kullanarak meslektaşını eleştirdi.

45

Geçen günlerde maç yaparken omuzunu kıran ve ameliyat olan Hasan Can Kaya da "Cem Yılmaz gösterisinde size gönderme yapmış, ne diyeceksiniz?" sorusuna "Evet, çocuklar izletti. Kısa bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış tam. Meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış yani ama yine de çabasını takdir ettim. Çalışmalarının devamını diliyorum. Son yılların en çok izlenen işlerini onun da izlemesini de takdir ettim" yanıtını verdi.

55

Sözcü’de yer alan habere göre, bu atışmaya komedyen Şahan Gökbakar da dahil oldu. Gökbakar Instagram'da yaptığı paylaşım ile tarafını ilan etti. Şahan Gökbakar, Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' programını izlerken verdiği bir pozu "1 saat müsaade edin. Biraz gülüp, eğlenip, geliyorum. Hasan Can Kaya" notuyla paylaştı.