Özge Peker’den Gülşen paylaşımı: Ayarıyla oynadığınız adalet denilen bu kantar gün gelir sizi de tartar

26 Ağustos 2022 10:40

14

ÖZGE PEKER’DEN GÜLŞEN PAYLAŞIMI: AYARIYLA OYNADIĞINIZ ADALET DENİLEN BU KANTAR GÜN GELİR SİZİ DE TARTAR | Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in eşi Özge Peker, Instagram hesabından imam hatiplilere yönelik sözleri gerekçe gösterilerek tutuklanan şarkıcı Gülşen’e dair paylaşım yaptı.

24

Özge Peker, “Halk TV’de canlı yayında sunucu şöyle bir soru sordu şimdi: Biz aylardır Sedat Peker’in söylemleri hakkında soruşturma açacak bir savcı bulamadık, Gülşen için nasıl bulundu bu savcı? Teşekkürler, başka sorum yok!” dedi.

34

Peker şunları kaydetti: “Gülşen’in sözlerini asla tasvip etmiyorum ancak dört ay önce söylenen bir sözle ilgili atar topar harekete geçen mercileri imam hatipli öğrencilerin uğradıkları tecavüzlerde de aynı hız ve hassasiyette görmek çok isterdim hani bir kereden bir şey olmaz denilen öğrenciler!"

44

“Bizim halk neler duydu kolay kolay kin ve düşmanlığa tahrik olmaz, inancı olanın inancı bir lafla sarsılmaz, ibadetine de kimse engel olamaz merak etmeyin; yalnız ayarıyla oynadığınız adalet denilen bu kantar gün gelir size de tartar."