Olimpiyat kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu'nun menajerlik şirketinden açıklama

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kısa bir süre kala Filenin Sultanları'nda Tuğba Şenoğlu'nun kadro dışında bırakılması gündem olmuştu. Şenoğlu'nun menajerliğini yapan şirketin sahibi konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

27 Temmuz 2024 10:32

18

Olimpiyat kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu'nun menajerlik şirketinden açıklama

28

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda sahne alacak olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Tuğba Şenoğlu İvegin'in sürpriz şekilde kadrodan çıkarılması gündem olmuştu.

38

Tuğba Şenoğlu İvegin'in yerine İlkin Aydın kadroya dahil edilirken, söz konusu karar özellikle sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmişti.

48

Tuğba Şenoğlu İvegin'in menajerlik şirketi sosyal medya hesabından imalı paylaşımlar yaparak dikkat çekmişti.

58

Öte yandan Tuğba Şenoğlu İvegin'in menajerliğini yapan şirketin sahibi Tunç Afşar, Hürriyet'e açıklamalar yaptı.

68

Afşar, "Bu bir teknik tercih meselesi ancak bu tercih Paris'te değil de oraya gitmeden önce İstanbul'da yapılsaydı tabii daha şık olurdu" dedi.

78

Öte yandan Afşar, Tuğba Şenoğlu İvegin'in çok üzgün ve moralsiz olduğunu söyledi.

88

Şirketin sosyal medya hesabından yapılan Bakara suresi paylaşımına da değinen Afşar, "Ben inançlı bir insanım. Bakara suresiyle ilgili paylaşımda ifade edildiği gibi Tuğba kadroda kalsaydı belki de büyük bir sakatlık yaşayacaktı ve onun açısından durum çok daha üzücü olacaktı. Milli takım sürecinde yaşananlarla ilgili TVF'nin açıklama yapmasını beklemek en doğrusu" şeklinde konuştu.