“O Kız” dizisinin kaçıncı bölümde final yapacağı belli oldu

04 Şubat 2023 14:00

15

“O Kız” dizisinin kaçıncı bölümde final yapacağı belli oldu

25

Ekrana veda eden dizilere bir yenisi daha eklendi. Sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen fakat reytinglerde istenileni veremeyen O Kız dizisinin kaçıncı bölümde final yapacağı belli oldu.

35

Kanalların bin bir emekle seyirciyle buluşturduğu bazı diziler, kimi zaman beklenen ilgiyi göremiyor ve kısa sürede ekrana veda ediyor. Bazıları da ekran macerasına çıkmadan önce planlanan final bölümüyle hayranlarına veda ediyor. Art arda yayın hayatına başlayan diziler yine peş peşe final yapıyor. Yeni veda haberi Kanal D’nin iddialı dizisinden geldi.

45

tv100’ün haberine göre Erkan Petekkaya, Dilin Döğer’e Sezin Akbaşoğulları, Rojda Demirer, Ali Öner ve Cengiz Orhonlu’nun eşlik ettiği O Kız için final kararı alındı. Çarşamba akşamları seyirciyle buluşan dizinin son bölümde reytingler iyice düşmüştü. Kanal D ekranlarında büyük umutlarla başlayan dizi reytinglere dayanamadı ve final kararı alındı.

55

O Kız dizisinin final tarihi de belli oldu. En son 20. Bölümü ile ekranlara gelen dizi 25. bölümde veda ederek ekran yolculuğunu sonlandıracak.