Nisan ayının en iddialı 10 filmi: Mutlaka izlenmesi gerekiyor

Aksiyondan komediye, dramdan bilim kurguya kadar Nisan ayında izleyici karşısına çok sayıda iddialı film izleyici karşısına çıkıyor. BBC’nin derlediği listeye göre konuları ve oyuncu kadroları nedeniyle bu on film mutlaka izlenmeli:

19 Nisan 2024 15:43

111

Nisan ayının en iddialı 10 filmi: Mutlaka izlenmesi gerekiyor

211

10. Girls State|Amanda McBaine ve Jesse Moss'un Emmy ödüllü belgeseli Boys State'in devamı niteliğindeki "Girls State", 2022'de Missouri'de bitişik ama ayrı bir erkek kampı olan Erkek Eyaleti ile aynı zamanda düzenlenen Kızlar Eyaleti olan kızlara yönelik eşdeğer bir kampı inceliyor.

311

9. The Feeling That the Time for Doing Something Has Passed|Joanna Arnow'un imzasını taşıyan ve onun deneyimlerinden ilham alan film, New York'taki hayatı boyunca sürüklenen otuzlu yaşlarındaki nevrotik Ann'in bir portresini gözler önüne seriyor.

411

8. Challengers|Luca Guadagnino'nun yeni filmi "Challengers"ın başrollerinde Zendaya, Josh O'Connor ve Mile Faist yer alıyor. 26 Nisan'da vizyona girecek olan film, tenis turnuvasında şampiyon olmak için yarışan üç tenis oyuncunun hikayesini konu alıyor.

511

7. The First Omen|Başrollerini Nell Tiger Free, Bill Nighy, Sonia Braga'nın paylaştığı The First Omen (Omen: İlk Kehanet) filmi, kendi inancını sorgulamasına neden olan bir karanlıkla karşı karşıya kalan bir kadının hikayesini konu ediyor.

611

6. The Ministry of Ungentlemanly Warfare|Kadrosunda Henry Cavill, Eiza Gonzalez, Alan Ritchson gibi isimlerin bulunduğu, Guy Ritchie imzalı The Ministry of Ungentlemanly Warfare filmi, Damien Lewis'in yazdığı "Churchill's Secret Warriors: The Explosive True Story of the Special Forces Desperadoes of WWII" adlı kitaptan uyarlandı.

711

5. Civil War|Başrollerinde Kirsten Dunst, Wagner Moura, Nick Offerman ve Jesse Plemons gibi isimlerin yer aldığı film, Amerika Birleşik Devletleri'nin çöküşün eşiğinde olduğu yakın bir gelecekte geçiyor.

811

Nisan ayının en iddialı 10 filmi: Mutlaka izlenmesi gerekiyor

911

3. Sasquatch Sunset|Eşsiz bir ailenin hayatına odaklanan filmin başrollerinde Riley Keough, Jesse Eisenberg, Christophe Zajac-Denek ve Nathan Zellner yer alıyor.

1011

2- Coup de Chance|Woody Allen imzalı filmde başrolleri Lou de Laage, Valerie Lemercier, Melvil Poupaud paylaşıyor. Allen, Paris'te geçen filmi "zehirli bir romantik gerilim" olarak tanımlamıştı.

1111

1- Abigail|Film, kaçırılıp izole bir malikaneye kapatılan genç bir kızın hikayesini konu ediyor.