Netflix Türkiye haziran ayı takvimi açıklandı

Netflix Türkiye'in haziran takvimi resmi olarak açıklandı. Peki haziran ayında Netflix'te neler var?

25 Mayıs 2024 09:23

118

Netflix Türkiye haziran ayı takvimi açıklandı

218

NEW AMSTERDAM 4. Sezon 1 HAZİRAN Karizmatik ve asi Dr. Max Goodwin, New York'un en büyük ve en yoğun hastanelerinden birinin tıbbi direktörü olduğunda bozuk sistemi düzeltmek için kolları sıvar.

318

JO KOY: LIVE FROM BROOKLYN 4 HAZİRAN Komedyen Jo Koy, bu pervasız stand-up gösterisinde enerji vampirlerinden, mumble rap'ten, emoji'lerle flörtleşmekten ve olgun bir erkek olarak görülmesinden bahsediyor.

418

PARİS'İN ALTINDA 5 HAZİRAN Parlak bir bilim insanı olan Sophia, nehrin derinliklerinde yüzen devasa bir köpek balığının farkına varır.

518

KÜBRA 2. SEZON - 6 HAZİRAN Gökhan, İstanbul'un arka sokaklarında yaşayan genç bir adamdır. Hayatının aşkı ile evlenmek için hayatını düzene sokmaya çalışan Gökhan'ın hayatı, bir gün parçası olduğu sanal arkadaşlık grubundan gelen bir mesajla alt üst olur. Kübra isimli bir hesaptan gelen mesajda, kimsenin bilmediği olaylar hakkında birtakım bilgiler yer almaktadır. Gökhan'ın mesajlaşması devam ettikçe, kendisini seçilmiş kişi olduğuna inandığı bir durumun içinde bulur.

618

TOUR DE FRANCE: Zincirleri Kırmak: 2.Sezon 11 HAZİRAN 2023'teki heyecan verici yarışta takımlar değişiyor, favoriler bocalıyor, rekabet kızışıyor ve 110. Tour de France hiç olmadığı kadar olaylı geçiyor.

718

DAVID LETTERMAN İLE SIRADAKİ KONUĞUM: 5. Sezon 12 HAZİRAN Dave, hayatlarına ve kariyerlerine dair samimiyet dolu yepyeni röportajlar için Grammy ödüllü Miley Cyrus ve basketbol efsanesi Charles Barkley ile bir araya geliyor.

818

BRIDGERTON 3. SEZON 2. KISIM - 13 HAZİRAN Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton, ailesinin izinden gidip çok seveceği bir adamla evlenmek ister. Genç kadının seçenekleri çok olsa da ağabeyi teker teker adayları eler. Ancak Leydi Whistledown’ın hazırladığı bir skandal, Daphne’nin adının lekelenmesine neden olur. Bu sırada sosyeteye yeni katılan kızların annelerinin gözdesi olan Hastings Dükü ile Daphne arasında bir çekim oluşur.

918

ULTRAMAN: RISING 14 HAZİRAN Ultraman olan babasından görevi devralmak üzere isteksizce evine dönen yıldız bir atlet, efsanevi bir kahramana dönüşerek Tokyo'yu dev canavarlardan korur.

1018

SİYAHİ BARBIE 19 HAZİRAN İlk Siyahi Barbie'nin bilinmeyen hikâyesini ve Mattel'de çığır açan üç kadının kendilerine benzeyen bir bebeğin yaratılmasında üstlendiği önemli rolü keşfedin.

1118

LOVE IS BLIND: BREZİLYA: 4. SEZON 19 HAZİRAN (İlk bölüm) Bu sezonda, eskiden nişanlı veya evli olan bekârlar yeni romantik ilişkileri keşfe çıkıyor ve daha birbirlerini görmeden aralarında derin bağlar kuruluyor.

1218

TETİKTE - 21 HAZİRAN Tetikte, büyükbabasının barını devralmasından sonra, onun zamansız ölümünün ardındaki sırrı keşfeden genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç kadın, öğrendiklerinden sonra ahlaki bir ikilemle karşı karşıya kalır.

1318

THAT '90S SHOW 2. KISIM - 27 HAZİRAN: Genç bir kız olan Leia Forman, yazını büyükannesi ve büyükbabası ile geçirmek için Point Place’e gider. Burada Kitty’nin gözetimi ve Red’in sert bakışları altında yaşayan Leia, çok geçmeden bölgede yaşayan gençlerle kaynaşır.

1418

BAKİ HANMA VS KENGAN ASHURA 6 HAZİRAN Büyük hesaplaşma başlasın. Eşi benzeri olmayan bu etkileyici dövüş sanatları buluşmasında “Baki Hanma” ve “Kengan Ashura”nın en zorlu dövüşçüleri karşı karşıya geliyor.

1518

SWEET TOOTH: 3. SEZON 6 HAZİRAN Bu son sezonda Gus ve arkadaşları, İllet'in tedavisini bulma ve gerçekleri sonunda keşfetme umuduyla zorlu bir yolculuğa çıkıyor.

1618

GELMİŞ GEÇMİŞ EN KÖTÜ EV ARKADAŞI: 2. SEZON 26 HAZİRAN Ev arkadaşı aranıyor! Sahtekârlar, suçlular ve katillerle aynı evi paylaşanların kâbus gibi gerçek öykülerine yer veren bu dizide çaresizlik tehlikeye hatta ölüme yol açıyor.

1718

SON RESME KADAR 27 HAZİRAN: Sadece bir senelik ömrü kalan 17 yaşındaki Akito, ölümcül bir hastalık yüzünden son altı ayını yaşayan bir kızı mutlu ederek hayatına yeni bir anlam katar.

1818

A FAMILY AFFAIR - 28 HAZİRAN Genç bir kadın, annesi ve film yıldızı patronu için birçok zorlukla yüzleşirken kendisini komik durumların içerisinde bulur.