Netflix'te bu hafta en çok izlenen diziler: Zirvede hangi yapım var?

Geçen hafta boyunca (7-13 Ekim 2024) Netflix Türkiye'de en çok hangi filmlerin izlendiği belli oldu. Zirvede sevilen dizinin yeni gelen ikinci sezonu yer aldı.

19 Ekim 2024 08:48

112

Netflix'te bu hafta en çok izlenen diziler: Zirvede hangi yapım var?

212

Geçen hafta boyunca (7-13 Ekim 2024) Netflix Türkiye'de en çok hangi filmlerin izlendiği belli oldu. Zirvede sevilen dizinin yeni gelen ikinci sezonu yer aldı.

312

10. Prison Break (2. Sezon) Abisi cinayetten haksız yere suçlu bulununca bir yapı mühendisi, kardeşini kötü bir namı olan Fox River Eyalet Hapishanesi'nden kaçırmaya karar verir.

412

9. Prison Break (1. Sezon) Abisi cinayetten haksız yere suçlu bulununca bir yapı mühendisi, kardeşini kötü bir namı olan Fox River Eyalet Hapishanesi'nden kaçırmaya karar verir.

512

8. İnanılmaz Dijital Sirk Beş kişiyle birlikte sirk temalı tuhaf bir sanal dünyada mahsur kalan bir kadın, çılgın bir yapay zekânın yönetiminde çeşitli oyunlar oynamak zorunda kalır.

612

7. Pera Palas'ta Gece Yarısı (2. Sezon) Tarihî Pera Palas Oteli ile ilgili bir yazı hazırlarken kendini bir anda geçmişte bulan gazeteci Esra, Türkiye'nin kaderini değiştirebilecek bir komployu durdurmalıdır.

712

6. Outer Banks (4. Sezon) Kuzey Karolina'daki zengin ve fakir arasında bölünmüş bir adada, kayıp bir hazinenin peşine düşen John B ve sıkı dostları gizemli bir serüvene atılır.

812

5. Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez'in Hikâyesi Gerçek suç temalı bu sürükleyici drama, 1989'da Beverly Hills'te ebeveynlerini vahşice katletmekten hüküm giyen Menendez kardeşlerin hayatını derinlemesine inceliyor.

912

4. Nobody Wants This Cinsellik konulu yayınlar yapan agnostik bir podcast sunucusu ve sevgilisinden yeni ayrılmış bir haham aşka düşer. Acaba farklı yaşamları ve ailelerine rağmen bu ilişki sürecek mi?

1012

3. Erşan Kuneri (1. Sezon) 70'ler erotik sinemasında büyük bir başarı yakalayan Erşan Kuneri, farklı türlere de el atmaya karar verir. Kuneri, sektörden partnerleri olan Alev, Altın Oran, Miki Muammer, Seyyal, Kaya Akın, Firdevs ve Payro Kemal ile birlikte farklı film türlerini denemek için harekete geçer.

1112

2. Aşkın Gerçek Yüzü 60 yaşına giren varlıklı bir kadın, çekici ve kendisinden çok daha genç bir adama birden âşık olur ancak kadının ailesi adamın niyetinden şüphelidir.

1212

1. Erşan Kuneri (2. Sezon) Bu sezonda, 84 yaşına basan Erşan Kuneri, emekliliğinin tadını çıkarırken hayatına dair yapılacak bir röportaj için kapısını çalan bir ziyaretçiyle karşılaşıyor. Röportaj, Kuneri’nin kariyerindeki dönüm noktalarını ve sinema dünyasında bıraktığı izleri yeniden gündeme getiriyor. İzleyiciler de bu vesileyle Türk sinemasının geçmişine dair nostaljik bir yolculuğa davet ediliyor.