NATO zirvesi öncesi kameralara takılanlar: İkili görüşmeler, sosyal mesafeli aile fotoğrafı, Erdoğan-Biden'dan ilk kareler

NATO Zirvesi, ittifakın Belçika'nın başkenti Brüksel'deki karargahında başladı. NATO liderlerinin bir araya geldiği zirveden önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Avrupalı liderlerle ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

14 Haziran 2021 15:40

19

NATO Zirvesi, ittifakın Belçika'nın başkenti Brüksel'deki karargahında başladı.

29

NATO liderlerinin bir araya geldiği zirveden önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Avrupalı liderlerle ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

39

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte NATO Karargahı'na ulaştı.

49

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'la basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.

59

Macron'la görüşmenin ardından Erdoğan, Britanya Başbakanı Boris Johnson'la yaklaşık 25 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi.

69

Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel'le de görüştü. Almanya, görüşmede AB-Türkiye ilişkileri ile Kıbrıs meselesinin konuşulduğunu aktardı.

79

ABD Başkanı olarak ilk NATO Zirvesi'ne katılan Joe Biden ile NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ikili görüşme gerçekleştirdi.

89

NATO liderleri, geleneksel aile fotoğrafını sosyal mesafeye uygun bir şekilde çektirdi.

99

Türkiye saatiyle 18.00'de ikili görüşme gerçekleştirecek ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın toplantı öncesi sohbet ettiği anlar kameraya yansıdı.