Millet İttifakı liderlerinden toplantı sonrası paylaşımlar: Aynı inanç ve kararlılıkla yürüyüşümüz sürüyor

Millet İttifakı üyesi beş parti liderinin Saadet Partisi'nin ev sahipliğindeki toplantısı sona erdi. Toplantı ardından yayımlanan ortak metinde "Kararlılık" mesajı verildi. Liderler toplantı sonrası sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

04 Mart 2023 23:59

17

MİLLET İTTİFAKI LİDERLERİNDEN TOPLANTI SONRASI PAYLAŞIMLAR: AYNI İNANÇ VE KARARLILIKLA YÜRÜYÜŞÜMÜZ SÜRÜYOR

27

Millet İttifakı üyesi beş parti lideri, Liderler Buluşması’nın ardından sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Liderlerin Temel Karamollaoğlu ile olan fotoğraflarını ve toplantıdan alınan kısa görüntüyü de ekledikleri paylaşımları şu şekilde:

37

"Türkiye'mizin bütün renklerini birleştirerek gerçek anlamda demokrasi, adalet ve huzuru getirmek için bir araya geldiğimiz toplantıya ev sahipliği yapan başta Sayın Temel Karamollaoğlu olmak üzere, tüm genel başkanlara teşekkür ederim. Aynı inanç ve kararlılıkla yürüyüşümüz sürüyor."

47

"Millet İttifakı olarak Saadet Partisi Genel Merkezinde bir araya geldik. Toplantıya ev sahipliği yapan Sayın @T_Karamollaoglu başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ederim.

57

"İlk günkü ilke ve hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürdüğümüz değerli genel başkanların her birine teşekkür ediyorum."

67

“Hedefimiz; kaybedeni olmayan bir zaferdir. Başta ev sahibi Sayın Temel Karamollaoğlu olmak üzere genel başkanlara teşekkür ediyorum”

77

"Türkiye Cumhuriyeti için "fetret devri" olarak anacağımız, omurgasını 'sınırsız yetki-sıfır denetim' anlayışının oluşturduğu bu keyfi düzene karşı, Milletimizin refahını ve huzurunu tesis edecek, işleyen bir adalet ve demokratik sistemi kuracak iradeyi taşımaya devam ediyoruz."