Merve Özbey, can güvenliği gerekçesiyle konserini iptal etti

Merve Özbey, Çanakkale’de düzenlenen 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali’ndeki konserini güvenlik sebebiyle iptal etti.

09 Temmuz 2024 08:56

16

Merve Özbey, can güvenliği gerekçesiyle konserini iptal etti

26

Karabiga Priapos Deniz Festivali'nde hayranlarıyla buluşması beklenen Merve Özbey, organizasyonun teknik şartnamelerine uyulmaması sebebiyle konserini iptal etti.

36

Sahnenin sadece kendisinin değil, ekibi ve vatandaşlarının can güvenliğini için tehlike arz ettiğini belirten ve iptal kararını da bu yüzden verdiğini açıklayan Merve Özbey, sosyal medya hesabı üzerinden kararını duyurdu.

46

Olayın ardından sahneye çıkıp açıklama yapan festival yetkilisi, "Şehirden gitmeden daha buradan çıkmadan bir story atmış, bir mahcubiyet hissetmesini dilerdik ama mahcubiyet üzerine bana göre yüzsüzlük tercih etmiş. Dinleyeceğimiz sanatçıları seçmemiz gerekiyor, bundan sonra dinlerken belki bugünü hatırlarsanız. Hepimize yapılanı saygısızlık olarak görüyorum belki saygısızlığı düşünürsünüz de şarkılarını dinlemezsiniz" ifadelerini kullandı.

56

MERVE ÖZBEY'İN AVUKATINDAN AÇIKLAMA Yaşanılanlar sonrası, Merve Özbey'in avukatı Canan Kırbaç'tan da kamuoyuna açıklama geldi. Özbey'in teknik ekibinin konserden önce çok ciddi kazalara neden olabilecek birtakım teknik eksiklikler tespit ettiğini ve Özbey'in bu yüzden sahneye çıkmadığını açıkladı.

66

İşte o açıklama: