MasterChef Türkiye'de dün hangi takım kazandı; kimler eleme potasına girdi?

MasterChef Türkiye'de yarışmacılar, uluslararası tavuk yemekleri temalı ikinci dokunulmazlık oyununda yarıştı. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

26 Eylül 2024 08:41

15

MasterChef Türkiye'de dün hangi takım kazandı; kimler eleme potasına girdi?

25

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazanırken, mavi takımdan Bera ve Kaan eleme potasına giden yarışmacılar oldu. Peki, "MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? 25 Eylül MasterChef eleme potasına kim gitti?"

35

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? MasterChef'te ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Danilo, Mehmet ve Somer Şef yarışmacılardan, 'uluslararası tavuk yemekleri' yapmalarını istedi. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı.

45

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ YARIŞMACI KAZANDI? Takım oyununu kaybeden mavi takım kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girdi. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan Ezgi bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

55

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? Bireysel dokunulmazlığın sahibi Ezgi haftanın üçüncü eleme adayı olarak Semih'i seçti. Dördüncü eleme adayı ise takım oylaması sonucunda Erim oldu.