MasterChef’e bu hafta veda eden isim kim oldu?

MasterChef Türkiye'nin 9 Ekim 2022 Pazar günü ekranlara gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme turunun ilk aşamasında Gamze, Metin ve Tayfun yukarı çıktılar. İkinci aşamada da son üçe kalan Tolga, Burak ve Şule, Somer Şef'in tabağı olan Samke Hara yemeğini yaptılar. Ardından ise bir isim yarışmaya ve hayallerine veda etti.

10 Ekim 2022 08:41

113

MASTERCHEF'E BU HAFTA VEDA EDEN İSİM KİM OLDU?

213

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı yapımcılığında yayınlanan MasterChef Türkiye son bölümde kritik eleme gecesi heyecanı yaşandı.

313

Eleme adayları olan Metin, Tolga, Gamze, Tayfun, Burak Revanbahş ve Şule arasından birisi Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde oynanan 2 aşamalı eleme adayı oyunu sonucunda bu hafta MasterChef'e veda eden yarışmacı oldu.

413

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?: MasterChef Türkiye'de son hafta yapılan dokunulmazlık oyunu mücadelesi ve eleme adayı oylamalarının ardından eleme adayı seçilerek potaya giren yarışmacılar şöyle oldu: METİN, TOLGA, GAMZE, TAYFUN, BURAK REVANBAHŞ, ŞULE

513

MasterChef’e bu hafta veda eden isim kim oldu?

613

Kritik eleme gecesinde hazırladıkları yemekle jürilerin beğenisini kazanan Gamze, Tayfun, Metin eleme potasından çıkmayı başararak 1 hafta daha MasterChef'te yarışmaya hak kazandı.

713

BU HAFTA MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM KİM OLDU?: TV8 ekranlarında 9 Ekim 2022 Pazar günü yayınlanan MasterChef Türkiye son bölümde oynanan kritik eleme gecesinde, eleme oyununun ilk aşamasında başarılı olamayan Tolga, Şule ve Burak Revanbahş son şans için bir kez daha Somer Şef'in hazırladığı Samke Hara yemeğine en yakın ürün çıkarmak için tezgah başına geçti.

813

MASTERCHEF KİM ELENDİ?: 2. oyunda Tolga, Şule ve Burak Revanbahş, zorlu imza yemeğini en başarılı şekilde hazırlamak için tezgah başında tüm hünerlerini gösterdi. 2. eleme oyununda en başarılı tabağı çıkaran isim Tolga oldu ve elenmekten kurtuldu.

913

MASTERCHEF KİM GİTTİ?: MasterChef elenen isim oynanan 2. eleme oyunu sonrasında Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından açıklandı. Somer Şef'in imza tabağına en uzak tabağı çıkaran isim Şule oldu ve bu hafta MasterChef'e veda etti.

1013

Şef tabağını başarısız yaparak Masterchef Türkiye hayallerine veda eden isim Şule oldu. Şule yedeklerden yarışmaya en son katılan isimdi. Burak yaptığı açıklamada, "Burası çok stresli ve haftaya iyi bir Burak ile gelirim" dedi. Burak şeflerden toparlanması için uyarı aldı.

1113

Şeflerden övgü alan Şule ise elendikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Ağlamak istemediğini belirten Şule şu açıklamalarda bulundu: “Aşçı değilim zaten, buralara kadar gelebilmek gurur verici. Hatam olduysa, yanlış bir şey yaptıysam affola. Çok fazla bir şey söyleyemeyeceğim, sizleri tanımak çok güzeldi.”

1213

MASTERCHEF MAVİ TAKIM: ÇAĞATAY (Kaptan), BÜŞRA, TAYFUN, KAAN, GÖRKEM, ATİKE, TOLGA, ŞULE, FATMA NUR

1313

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM: AYAZ (Kaptan), GAMZE, METİN, BURAK KAYA, SERPİLAY, YAĞIZ, KIVANÇ, BARIŞ, BURAK REVANBAHŞ | Kaynak: Medya Radar