Marilyn Monroe'nun elbisesini giymişti; Kim Kardashian'ın ikonik elbisede hasar bıraktığı ortaya çıktı

Reality yıldızı Kim Kardashian’ın bu yılın Met Gala töreninde giydiği, ikonik film yıldızı Marilyn Monroe’ya ait elbisenin hasar gördüğü ortaya çıktı.

15 Haziran 2022 10:51

16

MARILYN MONROE'NUN ELBİSESİNİ GİYMİŞTİ; KIM KARDASHIAN'IN İKONİK ELBİSEDE HASAR BIRAKTIĞI ORTAYA ÇIKTI | Reality yıldızı Kim Kardashian’ın bu yılın Met Gala töreninde giydiği, ikonik film yıldızı Marilyn Monroe’ya ait elbisenin hasar gördüğü ortaya çıktı.

26

New York Metropolitan Müzesi'nin geleneksel gala gecesi mayıs ayının başında gerçekleşti. Ana teması "pırıltılı cazibe" olarak belirlenen galaya katılan konuklar arasında en çok dikkat çekenlerden biri de Kim Kardashian oldu. Kardashian, üç hafta içinde 7 kilo vererek Marilyn Monroe tarafından giyilmiş bir elbiseyi seçti.

36

Kardashian, kırmızı halıda Monroe’nun elbisesini taşırken galanın kalanında bir replikasını giydiğini açıkladı.

46

Tarihçi ve koleksiyoner Sott Fortner'ın yönettiği bir hesaptan paylaşılan fotoğraflarda, ünlü elbisenin fermuarının iki yanındaki kumaşın gerildiği ve zedelendiği görüldü. Hatta Fortner'ın iddiasına göre elbisenin üzerindeki kristallerden bazıları eksik. Elbisenin söz konusu fotoğraflarının 12 Haziran 2022 tarihinde çekildiği belirtildi.

56

Sosyal medya kullanıcıları, elbisedeki hasarın bariz olduğunu söylerken Kim Kardashian ve reality yıldızına elbiseyi ödünç veren müzenin sorumlu olduğunu söyledi.

66

Ripley’s Believe It or Not! İsimli müzenin Monroe’nun elbisesini 2016 yılında bir müzayededen 5 milyon dolara satın aldığı biliniyor.