Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırısı dünya basınında

Giresunspor - Galatasaray maçının 60. dakikası oynanırken, sahalarda ender görülen bir tatsızlık yaşandı. Kerem Aktürkoğlu müsait pozisyonda golü atamayınca Marcao, kızgın bir şekilde söylenmeye başladı. Brezilyalı futbolcunun sözlerini duyan Kerem, kendisine eliyle ‘sus’ işareti yaptı. İşte bu andan sonra olanlar oldu. Yaşananlar dünya basınında geniş yankı buldu

17 Ağustos 2021 12:38

110

Futbol sahalarında ender görülen bu olayın dünya basınında yansıması da geniş oldu. İşte Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırısının dış basındaki yansıması:

210

Galatasaraylı oyuncu takım arkadaşına kafa ve yumruk attığı için oyundan atıldı. (101 Great Goals)

310

Galatasaray'da çılgınlık! Marcao takım arkadaşına saldırdı! (La Gazzetta)

410

Galatasaraylı oyuncu takım arkadaşını yumruklayınca oyundan atıldı! (Be Soccer)

510

Galatasaraylı Marcao, takım arkadaşını yumruklayınca oyundan atıldı. Taraftarların takımdan gönderilmesini istedikleri oyuncuyla ilgili Galatasaray'ın alacağı karar merak ediliyor (France News)

610

Türkiye'deki futbol taraftarları eşine ender rastlanacak bir olaya şahit oldu! Galatasaray'da forma giyen savunmacı Marcao kendi takım arkadaşına saldırınca oyundan atıldı. (Australian News Review)

710

Galatasaraylı Marcao takım arkadaşına kafa ve yumruk atınca oyundan ihraç edildi. (Chelsea FC News)

810

Galatasaraylı oyuncu takım arkadaşını yumruklayınca oyundan atıldı! (Be Soccer)

910

Galatasaraylı yıldız Marcao takım arkadaşına yumruk atınca oyun dışına gönderildi. (Caught Offside)

1010

Galatasaraylı savunma oyuncusu Marcao, ağızları açık bırakan olayda takım arkadaşına önce kafa sonra yumruk attı ve oyundan atıldı. (Daily Star)