La Casa de Papel'den bir oyuncu "Atatürk" dizisi kadrosuna dahil oldu

Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Disney Plus yapımı Atatürk dizisi oyuncu kadrosuna La Casa de Papel'den bir oyuncu katıldı.

23 Ağustos 2022 09:10

17

LA CASA DE PAPEL’DEN BİR OYUNCU, ''ATATÜRK'' DİZİSİ KADROSUNA DAHİL OLDU | Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer alacağı Atatürk dizisine sürpriz bir isim dahil oluyor. Disney Plus'ta yayınlanacak olan dizinin kadrosuna dünyada büyük bir fenomen haline gelen La Casa de Papel'den bir isim katıldı. Kaynak: Ntv

27

WebTekno’nun haberine göre, La Casa de Papel'in oyuncusu Darko Peric, Atatürk dizisinin kadrosuna dahil oldu.

37

Disney Plus’ta yayınlanacak olan dizide rol alması konuşulan 45 yaşındaki oyuncunun, nasıl bir karakter canlandıracağı henüz bilinmiyor.

47

İddialara göre Atatürk dizisinin yayın tarihinin Cumhuriyet’in 100. yılına özel 29 Ekim 2023 olduğu paylaşılmıştı. Ancak vizyon tarihiyle ilgili henüz resmî bir açıklama yapılmadı.

57

Dizinin kadrosuna dahil olduğu iddia edilen Peric, bir röportajında Türkiye’yi çok sevdiğinden ve Helsinki dışında bir il ismi seçecek olsa, İstanbul olacağından bahsetmişti.

67

Dizinin kadrosuna dahil olan son ismin ise oyuncu Songül Öden olduğu paylaşılmıştı. Öden'in Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım karakterini canlandıracağı iddia edildi.

77

Türkiye’de iki ay önce yayın hayatına başlayan Disney Plus, abone sayısında da büyük bir artış yaşayarak Netflix’i geride bırakmıştı.  Platform, ABD'de abone sayısının 14,4 milyon arttığını belirtti. Kaynak: Ntv