Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'inden "tesettür" yanıtı: Kostüm bazlı bakmıyorum

'Kızılcık Şerbeti' dizisinin Görkem'i Özge Özacar, "Tesettürlü bir kadını oynamak zor mu?" sorusuna yanıt verdi.

19 Nisan 2024 09:54

16

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN GÖRKEM'İNDEN "TESETTÜR" YANITI: KOSTÜM BAZLI BAKMIYORUM

26

Gold Film'in Show TV için çektiği 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Görkem karakterini canlandıran oyuncu Özge Özacar, yüzü olduğu ayakkabı markasının davetinde hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

36

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide ailesini mutlu etmek için tesettüre giren bir kadına hayat veren oyuncu, "O karakterin kıyafeti neyi gerektiriyorsa onu giyiyorum. Şey gibi düşün, açık bir hanımefendiyi oynadığımda 'Açık bir hanımefendiyi olmak nasıl diye sorar mısınız?' Sormazsınız… " dedi.

46

"Hangisi daha zorladı? Açık bir kadını mı, kapalı bir kadını mı?" sorusuna ise "Açıkçası orada kostüm bazlı bakmıyorum. ‘O karakteri nasıl daha doğru verebilirim’ kısmındayım. Çünkü hani açık bir hanımefendi de olsam kapalı bir hanımefendi de olsam o karakterin giydiği kıyafeti bir seçimdir. Benim meramım hikayede neyi anlatmak ister, sıkıştığı yer neresi?

56

Yapaya kaymadan gerçekçi bir yerden bunu anlatmak… Bu yüzden ben karakterin esas dibine inmek benim için daha kıymetli oluyor. Aksesuar kısımları işin başka bir tarafı” yanıtını verdi.

66

Kaynak: https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kizilcik-serbetinin-gorkemi-ozge-ozacardan-tessettur/42753/