Khloe Kardashian: Yüzümden tümör aldırdım!

Khloe Kardashian, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yüzünden tümör aldırdığını açıkladı.

13 Ekim 2022 00:00

19

KHLOE KARDASHIAN: YÜZÜMDEN TÜMÖR ALDIRDIM!

29

Khloe Kardashian, sosyal medya hesabı üzerinden sağlık sorunlarına ilişkin açıklamada bulundu.

39

Kardashian, yüzünden tümör aldırdığını ifade etti.

49

Geçen aylarda sağ yanağında çıkan küçük yumrunun ilk başta sivilce gibi göründüğünü ancak daha sonra geçmeyince soluğu hastanede aldığını söyleyen Khloe Kardashian, yedi ay sonra doktora gittiğini ve biyopsi yaptırdığını belirtti. Kardashian, doktorunun yanağındaki bu oluşumun onun yaşında çok nadir görülmesinden şüphelenip bir kez daha biyopsi yapılmasını istediğini söyledi.

59

İkinci biyopsinin ardından doktorların kendisine acilen operasyon önerdiğini ifade eden Kardashian, daha sonra yanağındaki küçük tümörü aldırdığını söyledi.

69

Şu an durumunun iyi olduğunu ve sonuçlarının da temiz çıktığını belirten Khloe Kardashian, bu süreçte kendisiyle ilgilenen doktorlara minnettar olduğunu ifade etti.

79

Yılın büyük bir bölümünde denizin ve güneşin keyfini çıkaran Kardashian, zararlı ışınlardan korunmak için krem kullandığını da vurguladı ve takipçilerine de bu konuda dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

89

Henüz 19 yaşındayken sırtında melanom bulunduğunu ve bu yüzden operasyon geçirdiğini de söyleyen Khloe Kardashian, takipçilerine "Lütfen bu işi ciddiye alın. Yıllık kontrollerinizi geciktirmeyin ve kendi kendinizi muayene edin" sözleriyle seslendi.

99

Bu süreçte cilt kanseri korkusu yaşadığını söyleyen Khloe Kardashian, "Birçok insan benim kadar şanslı değil. Durumum için şükran ve minnet doluyum" dedi. (Habertürk)