Kendall Jenner ve NBA oyuncusu Devin Booker ayrıldı

ABD’lü ünlü model Kendall Jenner, uzun bir süredir birlikte olduğu basketbol oyuncusu Devin Booker ile yollarını ayırdı.

22 Kasım 2022 08:31

110

KENDALL JENNER VE NBA OYUNCUSU DEVIN BOKER AYRILDI

210

Modellik kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen ve sektörün en iyi modellerinden biri olarak gösterilen Kendall Jenner, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor.

310

Ünlü modelin, uzun süredir birlikte olduğu NBA oyuncusu Devin Brooker ile ayrıldığı iddia edildi. Jenner ve Kardashian ailelerinin gösterişli hayatını konu alan The Kardashians adlı realite şovuyla sık sık gündeme gelen 27 yaşındaki model ve 26 yaşındaki basketbol yıldızının yoğun iş tempoları yüzünden ayrılık kararı aldığı belirtildi.

410

People’ın haberinde “İkisinin de kariyerinde çok yoğun bir dönem ve bunu öncelik haline getirmeyi tercih ettiler” ifadeleri yer aldı.

510

2020 Nisan ayından beri birlikte olan ikili, bu yılın ilk aylarında da ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti.

610

İkili sosyal medyada kimi zaman paylaşım yapsa da ilişkilerini kamuoyundan gizli tutmaya çalıştı.

710

Öte yandan, The Kardashians adlı realite şovda konuşan Jenner, kendisi için “kötü kız” imajı yaratıldığını ifade etti. Kalabalığa girdiğinde aksiyete yaşadığını söyleyen model “Ne yaparsam yapayım anında nefret ediliyor. Yolda hiçbir şey yapmadan yürüyebilirim ve biri çıkıp yine kötü bir şey söyleyebiliyor” dedi.

810

Keeping Up With The Kardashians adlı realite şov sayesinde çocuk yaştan beri medyanın odağında olan model, “Canımı en çok yakan da 'kötü kız' imajı çizdiğimi düşünmeleri. İnsanlar karakterini yargılıyor. Keşke ‘gerçek beni’ tanıyabilselerdi” ifadelerini kullandı.

910

Devamlı dünyanın gözü önünde olmak istemediğini belirten Jenner, “Wyoming’de bir sürü hayvanla birlikte çiftlikte yaşamak istiyorum” diyerek küçüklükten beri bir lüks bir hayat yaşamanın zorluklarını da beraberinde getirdiğini vurguladı.

1010

Model, daha önce yaptığı açıklamalarda stresle başa çıkmak zorunda kaldığını ve sık sık meditasyon yaptığını paylaşmıştı. | Kaynak: Ntv